Cisza nocna

Witam,
nie wiem jak wam, ale mi w tygodniu przeszkadzaja ludzie glosno zachowujacy sie po godzinie 22 w swoich ogrodkach, balkonach na osiedlach. Mam tu na mysli Osiedle Rodzinne. Dzien powszedni, ludzie nastepnego dnia wstaja z rana, zeby isc do pracy. Nie traktujcie prosze wyprowadzenie sie do Banina jako wyprowadzenia sie na bezludzie. Oprocz was sa tez sasiedzi, ktorzy w nocy chca sie wyspac a nie sluchac glosnych rozmow, smiechow, itp.
Nie mam nic na przeciw jesli to by sie dzialo w piatek lub sobote po godzinie 22 (w ramach rozsadku). Ale od niedzieli wieczor do czwartku wieczor chcialbym aby byla przestrzegana cisza nocna 22-6.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Cisza nocna

Zakładam, że chodzi Panu o wczorajszy dzień i moją imprezę. Rzeczywiście, pogoda wczoraj była piękna, przyjechało do mnie kilku znajomych i siedzieliśmy w ogródku racząc się słońcem i alkoholem... straciłem rachubę czasu i dość późno, bo po zmierzchu przenieśliśmy się do środka.

Moja wina i przepraszam wszystkich, którym wczorajsze hałasy przeszkadzały. Obiecuję następnym razem pamiętać o sąsiadach i o dobrym zachowaniu.

Z wyrazami szacunku
Andrzej
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję za zrozumienie :-)
jednak nie kieruję tego do jednego mieszkania, bo niestety tak wiele rodzin robi.
Proponuję się po prostu wzajemnie szanować i nie robić rzeczy, których sami byśmy nie chcieli żeby robili sąsiedzi :-)

pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super sąsiedzie, że poruszyłeś ten temat, niestety niektórzy pracują też w sobotę i niedzielę. Szanujmy się nawzajem i pamiętajmy o prostej zasadzie, że Moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się Twoja. Nie mam nic przeciwko grillowaniu i miłemu spędzaniu czasu, ale tak jak napisałeś w granicach rozsądku. Szacunek dla sąsiada Andrzeja, oby wszyscy nasi sąsiedzi zrozumieli tak jak Pan
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

.. trzeba było se dom wybudować , a nie teraz jęczeć że ktoś się bawi!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

fsd, to właśnie Ty powinieneś wybudować dom daleko od sąsiadów
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wiejskie jajka, drób, miód (17 odpowiedzi)

Mieszkańcy Banina gdzie się zaopatrujecie w w/w wyroby...Ale takie swojskie nie że sklepu...

Wykończenie domu 90m2, Chmara deweloper (25 odpowiedzi)

Witam, Jak w tytule chętnie poznam wasze opinie, spostrzeżenia, orientacyjny koszt wykończenia...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (37 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...