City Life

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 11B/2A

Kacper - opinia (1) Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście do klienta w miłej atmosferze. Kacper Paweł - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy adres, pod który można się wybrać przy okoliczności... Paweł Guli - opinia (1) Wszystko Ok, Jak najbardziej polecam Guli
Klient - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Polecam serdecznie! Klient Marzena - opinia (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Marzena Sandra - opinia (1) Obsługa profesjonalna pod każdym względem. Jestem mega zadowolona. Polecam z... Sandra Marta Pawłyszyn - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Martą, bardzo konkretna i rzeczowa kobietka z... Marta Pawłyszyn Jakub Wnuk - opinia (1) Konkretne podejście i miła obsługa klienta. Jakub Wnuk Anna K. - opinia (1) Obsługa rzetelna i profesjonalna. Ludzie z powołania, traktujący klienta z... Anna K. Klient - opinia (1) Polecam, jestem zadowolona z obsługi. Klient Aga Sz - opinia (1) Polecam , rzetelna i uczciwa firma Aga Sz Kasia H. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona efektem współpracy.Obsługa... Kasia H. Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem CityLife a w szczególności z Panem... Agnieszka L.s - opinia (1) Pan Mikołaj, z którym miałam przyjemność współpracować, wykazał się dużym... L.s Zuzanna - opinia (1) Dziękuję za współprace przy kupnie nieruchomości, pan Mikołaj Laskowski jak... Zuzanna Grzegorz - opinia (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Leszkiem Lachem przy zakupie... Grzegorz Niemierko - opinia (1) Kupiłem dwa mieszkania przez Pana Wojtowicza przez ostatnie 14 miesięcy.... Niemierko Marta - opinia (1) Pan Leszek Lach z City Life - człowiek petarda. Wulkan energii, świetny... Marta Dagmara - opinia (1) Polecam biuro nieruchomosci.Profesjonalnie i sprawnie, opieka nad całością... Dagmara AC - opinia (1) Chciałabym podziękować Panu Przemkowi z biura City Life za pomoc przy... AC