Dziękuję Panie Grzegorzu (1) Kurs Lotnisko- Dworzec Autobusowy Gdańsk, naprawde wielkie dzięki. Pan... Krzysztof city (3) Taxi i dyspozytornia-super. Nie sluchajcie opini innych ludzi tutaj bo to... Kinia Dyspozytornia wprowadza klientów w błąd (1) Dziś miałem okazje korzystać z ich usług słaba sprawa dzwoniłem po taksówkę i... Radosław
Dziekuje 😘 (1) Dziekuje za wyrozumiałość i pomoc😃 więcej takich ludzi i taksówkarzy... magdales Super!! (1) Polecam jak najbardziej! Szybko, sprawnie i bardzo tanio!!! Jestem mega... Zadowolona City dobra robota (1) Skusiłem się wczoraj na city taxi i od dzisiaj tylko z nimi jeżdżę czysto... Grześ Suchanino super taxi zawsze korzystam z ich uslug (1) Zawsze korzystam z ich uslug i nigdy sie nie zawiodlem. Wiadomo sa lepsi i... karol Punktualnie i szybko (1) Zamówiłem taxi na 13.00. Przyjechała 10 min przed czasem. Kierowca i jazda... Łukasz wszystko ok (1) czas oczekiwania miał być 15min był 10 min, kierowca super miły,szybko i... Beata Okropne! (1) Zostałam poinformowana ze czas oczekiwania wyniesie 5-6 minut, po upływie... Joanna Zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług już od wielu miesięcy i zdecydowanie polecam :) renata krysiak POLECAM (1) Naprawdę polecam najtańsze Taxi w 3mieście. Kierowcy uprzejmi. Czas... Maciek recepcja hotelu (1) Dziekujemy firmie City Drivers za rozwiazanie problemu. Pamietamy i... recepcja anna solidność i uprzejmość (2) Dużo podróżuję i często korzystam z taxi. Po zmianie korporacji - teraz... Terka Nieźle (1) Tu są naprawdę najnizsze ceny czyli 1,80 zł za km. Nigdy nie czekalem dluzej... Przemysław Dyspozytornia DRAMAT (1) Nie polecam nikomu być tak potraktowanym jak zostałam jakiś czas temu ja... Nina Dyspozytornia to dramat!!! (1) Miałam przyjemoność korzystania z usług City Drivers nie raz. Kierowcy super,... Pasażer Szybko tanio miła obsługa polecam (1) Jeżdżę z nimi juz jakiś czas jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Polecam Nikola Sułek Zdecydowanie polecam ! (1) Punktualni kierowcy, miła obsługa i do tego tanio. Polecam ! Angela Jak dotąd najlepsi (1) Normalna, solidna i w miarę przystępna korporacja, natomiast do napisania... Artur