City chic nie polecam

Nie polecam , są to oszuści. Zamówiłam towar za 400 zł czekam już miesiąc a na maile odpowiadają przygotowanym tekstem , że mają opóźnienia. Śmiech na sali. O zwrot należności nie mogę się doprosić . Sprawa już na policji . Sama pracuje w dużym internetowym sklepie i uwierzcie , że tak nie może być :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: City chic nie polecam

Tez nie polecam tego butiku. Ja już co prawda mam z nimi spokój ale co się nadenerwowalam to moje. Banda oszustów i tyle, próbowali mi kiedyś wmówić ze problem ze zwrotem leży po stronie banku, w którym pracowałam i wiem ze żadnego zwrotu nie zlecili to był śmiech na sali. Na moja odpowiedz Pani w słuchawce zamilkła, ja odzyskałam swoje pieniądze ale polecam lepiej oddać na cel charytatywny niż kupować u tych oszustów. To równowartość wyrzucenia pieniędzy do śmieci :) mam szczera nadzieje ze zamkną im to i nie będą mieli okazji żeby oszukiwać dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Powiększanie piersi (4 odpowiedzi)

Czy ktoś moze polecić dobra klinikę?

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...