Przeprawdzka (1) Często zmieniam miejsce zamieszkania to była najsprawniejsza przeprowadzka.... Ania Przewóz mebli (1) Panowie punktualni, kulturalni i konkretni :) Wszystko szybko, sprawnie i w... Dorota Polecam :) (1) Bardzo profesjonalna firma - od momentu zapytania o ofertę do zakończenia... Monika
Polecam! (1) Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz dbałość o... Katarzyna Polecam Citytrans (1) Polecam przeprowadzki z firmą citytrans . Jestem pod wrażeniem tempa pracy i... aleksandra jest dobrze :) (1) Szybko, tanio i z humorem. Bardzo polecam ;) Mart Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzki. Nic nie zginelo, nic sie nie... Michał Solidna firma (1) Jestem b. zadowolony z jakości usług firmy Citytrans. Przeprowadzka poszła... Tomek Przeprowadzka (1) Przeprowadzalem się już 3 razy, ale dopiero za 4tym razem zobaczyłem jak... Adam Podziękowania (1) Podziękowania za profesjonalizm i kulturę osobistą dla Panów którzy... Dariusz Przewóz do Nowogardu (1) Mimo ,iż było to dla mnie wydarzenie dość stresujące udało się uspokoić... Antoni Przeprowadzka (1) Korzystałam niedawno z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona, była to... Monika Przeprowadzka (1) Sprawnie i bardzo miło. Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Maria Citytrans (1) Profesjonaliści! Piętra wysokie, wąsko i dużo mebli a panowie biegali po... Marek