Ciuchlandy.

Są tu jakieś obeznane kobiety? Gdzie w Śródmieście znajdę fajne lumpki z sensownymi ciuszkami w sensownych cenach? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciuchlandy.

przymorze- obok tesco na Obrońców wybrzeża , Brzeżno pętla,

a w śródmieściu podobno strasznie wysokie ceny za mało atrakcyjne szmaty :(

A gdzie można znaleźć oryginalne ciuchy? Nike, Puma Reebok. Głównie sportowe?

Najlepsze ciuchy są przebrane przez sprzedawczynie, a reszta przez handlarzy co idą tam w dzień dostawy z samego rana - u mnie wtedy jest nawet kolejka do wejścia.

DO To Patrycja. Przykro ,że sądzisz ,iż ciuchy są poprzebierane przez sprzedawczynie.Sama pracowałam w takim sklepie i wiem ,że nie do
końca mają na to czas by coś przebierać. Przy rozwieszce ciuchów
,wieszasz odzież zazwyczaj kilkoma wieszakami naraz. Rano kiedy jest
otwarcie masz limit na rzeczy odłożone i ok 10-15 min przed otwarciem sklepu. Ja zazwyczaj "wyhaczałam" odzież kiedy klientki coś oglądały.
Co do drugiej części wypowiedzi ,to się zgadzam.Panie handlujące na rynku to norma. Kolejka na rozpoczęcie każdego dnia przed Fuksem na Przymorzu również.

srodmiescie moze to to nie jest ale na leszczynkach zmienila sie wlascicielka lumpka na ul zamenhofa w przedszkolu na dole, ma teraz tam takie ciuszki ze wlosy dęba staja na glowie szok! naprawde swietne i w rewelacyjnym stanie i nie drogie, do tego chemia niemiecka.

jaki nr na zamenhofa? ;)

Inne tematy z forum

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...