Ubranka dla chłopca (od 0-6 m-cy) przyjmę lub odkupię
00
Re: Ciuszki dla chłopca
rzencia
(14 lat temu)
a co konkretnie?
00
neania
(14 lat temu)
śpioszki, spodenki, kurteczkę
moja kuzynka całą ciążę przygotowywała się na córeczkę. Za tydzień ma termin, a w piątek na usg lekarz mówi: "piękny syn będzie!" I teraz na szybko trzeba wyprawkę zmieniać. Przyjmie wszystko - byle nie różowe :)
00
rzencia
(14 lat temu)
Jak synek wstanie to przejrze co mi jeszcze zostało. Posprzedaję wszystko od 2 do 6 zł za sztukę ;)
00
Sorha
(14 lat temu)
Neania a może ineteresują Cię już troche większe ubranka (62,68 i 74). Mam bardzo dużo dresikow, bodziaków, spodni, pajacyków, spiochów i kurteczek w tym rozmiarze i chetnie bym tanio odsprzedała :) Jak jestes zainteresowana to pisz na @ z profilu lub priv to wysle fotki :)
00
Liluś
(14 lat temu)
Może z tego coś wybierzesz. Możliwość negocjowania ceny. Są to ciuszki po bliźniakach, mam jeszcze więcej, ale trochę większe, ale nie mam czasu zrobić zdjęć.
https://picasaweb.google.com/106770682466470669366/Ubranka#
00
Malutka22
(14 lat temu)
Ja mam bardzo dużo ciuszków dla takiego maluszka łącznie z puchowym kombinezonem. Sprzedaję po 5zł za sztukę. Zapraszam do mnie do domu. Mieszkam w Gdyni.
00
mikan_m25
(14 lat temu)
ja mam duzo ciuszkow po chlopczyku i ciagle cos dorzucam tak szybko rosnie :))
Dziękuję za wszystkie propozycje - na razie dostałam cały karton, więc póki co nieaktualne - jeśli się coś zmieni - napiszę. Powodzenia w sprzedaży
00
~beata
(14 lat temu)
witam, mam sporo ubranek w rozmiarze 58,62,68,74 nowe (body, pajace) i używane. GAP, HM, C&A, Early Days. Ceny bardzo niskie zdjęcia mogę przesłać na maila.
Pozdrawiam