Cleanex ZC

Czy znacie tą firme,jak płacą wypłaty ,czy sa słowni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Cleanex ZC

Pracuję od nie dawna w tej firmie i jestem w szoku że tak negatywnie i obrażająco opisujecie o p. Zbigniewie Cinickim, jest wypłacalny i na prawdę kury z Nim można kraść( po prostu swój człowiek)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

No właśnie jak sie pracuje u pana Zbigniewa od niedawna to mozna rzeczywiscie być w szoku po tych opiniach ale niestety to prawda. Pracowałam dla Pana Cinickiego rok. Na poczatku sprawiał wrazenie uczciwego i prawdomownego ale jak sie z czasem okazało to klamca oszust i zlodziej. pierwsze pare miesiecy płaci na czas potem sie spoznia z wyplacaniem ale placi a na sam koniec nie zaplaci wcale i do widzenia. I szuka kolejnego frajera ktorego po czasie oszuka. Panie Zbigniewie Karma wraca i wszystko co pan czyni do Pana wróci. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam i omijaj z daleka .żenada
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochani zbigniew cinicki ja niestety nie mam dobrych wspomnien z ta firma a raczej z wlascicielem szkoda słów....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

najgorszy z możliwych pracodawców płaci jak chce a umowa o prace tylko w snach jedynie śmieciówka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie polecam :(
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

uzasadnij czemu nie polecasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw obiecuje potem nie dotrzymuje słowa nie płaci tak jak sam oferuje na poczatku wspołpracy a o wypłate trzeba sie prosic i to nie zawsze otrzymuje sie taka jak na umowie ,człowiekowi wierzy sie a on bezczelnie okłamuje najpierw wykonuje sie dla niego prace a potem jak człowiek zada swojego to kopa w tyłek i dzeikuje mu bez zapłaty i zaległych obiecanych pieniedzy na srodkach czystosci oszczedza tak ze nie jednokrotnie samemu trzeba sobie kupic zeby miec czym pracowac a bierze ludzi do pracy naiwych lub z zobowiazaniami bo wie ze nie podskocza i nie upomna sie o swoje nie rozumie jak pan moze tak oszukiwac ludzi,matki które nie jednokrotnie same utzrymuja rodziny a pan wiedzac o tym bezczelnie to wykorzystuje mam nadzieje ze urzad skarbowy w koncu sie do pana dobierze
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

tak samo miałam jak pani Agnieszka
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tak też myślałam, a wypowiedź i podpis potwierdził tylko o tym że to pani Agnieszka. To co pani pisze to jedna wielka głupota. Pracuję w tej firmie już 7 miesięcy i złego słowa nie powiem. Nie zgodzę się również, ze środki trzeba samemu kupować gdyż zaopatruje w wszystko co potrzeba na cały miesiąc. Facet nie jest głupi i wie ile schodzi i tyle ile dostarcza w zupełności wystarczy. Pani sama się zwolniła z pracy gdyż się pani panosiła, takie informacje szybko dochodzą. Daleko nie sięgają przyjechała pani na osiedle gdzie pracuję aby zastąpić w trakcie nieobecności jednej z pracownic. Od tamtego czasu każdy czuje nie smak po pani wizycie również pani przyjaciółka (była) nie odzywa się do pani bo zachowanie było karygodne mówiąc np."ciesz się że załatwiłam Ci pracę u szefa bo tak byś szukała dalej i dzięki mnie tu pracujesz" itp. Więc ja będę broniła dobrego słowa bo to co pani piszę to jest wielki stek kłamstw. Więc p.Agnieszko niech pani się zastanowi co pisze i myśli zanim przekaże informacje dalej. A wynagrodzenie jest zawsze na czas zgodnie z ustaleniami!!!!!! Życzę powodzenia i niech pani oczernia samą siebie. A widzę że wypowiedzi są generalnie od osób które podpadły i teraz szukają zemsty. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20

no niestety ale to pani Agnieszka ma rację o wszystko trzeba się prosić ciekawe co pani Ula miała obiecane za ten stek kłamstw jak człowiek by nie prosił to wypłata pewnie pojawiła by się koło gwiazdki za miesiąc październik a może gdyby to był taki wspaniały szef to nikt by się nie skarżył????
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

mamy drugą połowę października a ja nadal nie mam wypłaty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Agnieszka co ty w ogóle piszesz??Ja pracowałam również u Pana Zbyszka i nigdy nie kupowałam swoich środków (no fakt Ty pewnie tak bo jak pamiętam udawałaś strasznie nadgorliwą,mało tego to Ty pchałaś się aby zastępować P.Zbyszka we wszystkim chociaż nikt Cię o to nie prosił)
Druga sprawa nie opowiadaj głupot bo wynagrodzenie było zawsze i to zawsze przed czasem,jak przestałam pracować również za przepracowane dni wynagrodzenie dostałam,ale Ty z tego co wiem odeszłaś bez slowa,to jest fair??
Widzę inni o niepochlebnych opiniach nie mają nawet odwagi się podpisać......... bardzo jesteście wiarygodni....... porostu żal........
Nie rozumiem też straszenia Urzędem Skarbowym,bo wszystko jest na umowę,składki są odprowadzane więc o co hallo ??podpisałaś na początku umowę,zgodziłaś się na warunki więc nie rozumiem o co Ty dziewucho teraz wojujesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

to ciekawe jeśli chodzi o wypłatę bo jest 26,11,2012,a wypłaty nadal nie mam za październik jeżeli ktoś nie ma pojęcia niech lepiej się nie wypowiada na temat wypłaty bo są one pewnie wypłacane według rzucania monetą wysłać czy też nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

bardzo ciekawe że ktoś nie zgadza się z moją opinią ale na pewno by się nie pojawiła gdyby wszystko było ok jeśli chodzi o wypłatę a tak no cóż skoro nie ma jej na koncie to i taki wpis jeżeli coś się zmieni to zweryfikuję swoją wypowiedź
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Generalnie tylko widzę że pan/i wpisuje wypowiedzi i można powiedzieć,że pan/i krytykuje nie ujawniając się i nic konkretnego nie przedstawiając oprócz tego, że nie ma wypłaty. Może trzeba zadać pytanie dla czego nie ma? Ja już jak pisałam wcześniej pracuję długi czas pani monika-f która wypowiedziała się że pracowała i jak współpraca dobiegła końca to też dostała wypłatę to dla czego pan/i nie dostała a wypisuje bzdety bez podstawy. Z tego co ja wiem i jak była rozmowa wstępna to pijaństwa nie toleruje i wywala natychmiastowo oraz normalne jak się ktoś nie stawi w pracy i nie wykonuje swoich obowiązków to również. Więc może napisz dla czego nie masz wypłaty i nie pracujesz a pisanie rzucanie monetom z wypłatami to wypowiedź jak dla mnie śmieszna i absurdalna. Np. ma firma 1000 pracowników i połowa dostanie a druga nie, bo tak rzucił sobie właściciel monetą? Trochę śmieszne i znaczy tylko o tym że pan/i jest nie poważna/y i wypisuje bzdury. Ja dostaję na czas wypłaty widocznie dobrze rzuca monetą w moim przypadku :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 21

a może wypłata na czas dotyczy tak zwanych wazeliniarzy którzy bez względu na to co się dzieje zawsze przytakują a czas pokaże kto ma rację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

a tak a propos umowa wygasła dopiero wczoraj nigdy nie dotarł żaden list podobno wysłany 29.10.2012 ale żeby dotarł musiał by być wysłany a ciekawostką jest że list który wysłałam 23.11.2012 był już w doręczeniu 26.11.2012 ,awizowany a następnie odebrany 29.11.2012 żeby ktoś mógł dostać trzeba najpierw wysłać ale według szefa list leży od 29.10 na ,,bazie"poczty i czeka na zabranie przez listonosza jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak bzdurną procedurą ponieważ poczta ma tylko 14 dni roboczych na dostarczenie wszystkich swoich przesyłek bo w innym przypadku gdyby sobie leżały na ,,bazie"to karki na Boże Narodzenie dostawalibyśmy na Wielkanoc niestety gdyby wszystko wysłał tak jak się powinno się robić nie było by tych wpisów co do pozostałego tekstu jest to taka sama bzdura jak z podobno wysłanym listem jak i wypłatą
list i wypłata widno tylko że się nawet nie pojawiło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie zgadzam się kaśka twoją opinią bo jesteś jego przy d*pnicą i zawsze będziesz po jego stronie maja dziewczyny racje nie ma wypłat na czas i w kwotach w których sie umawiał i te środki czystosci własnie ze jest tępym pracodawcą bo na brudzie nie zaoszczędzisz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgadzam się z opiniami niektórych pracowników,pracuje w tej firmie i pierwszy raz widzę tak dobrego pracodawce( właściciela), pieniązki mam na czas, nie brakuje Mi z chemii niczego, Rumua też na czas, moi drodzy czego wy chcecie od tego człowieka?! Facet pomocny ale wymagający, chyba za dobrze macie, jakbyście utafili na holeryka albo gbura który ma za przeproszeniem wszystko w d...to może byście docenili co macie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21

jak byłby taki dobry to nikt by się nie skarżył o RUMU-a zapomniał od lipca o dostarczeniu bo w ZUS-ie nie pojawiły się żadne składki które miały być odprowadzane sprawdziłam brak jakichkolwiek składek od lipca wszystkie które są to od poprzednich pracodawców i bardzo ciekawe jak odprowadzany był podatek skoro do ZUS-u nie trafiły składki ale wszystko można sprawdzić ,nikomu nie polecam takiego pracodawcy po raz pierwszy z tak nieuczciwym człowiekiem się spotkałam i na pewno nie chodzi o to że pracodawca jest wymagający bo tacy powinni być ale nie lubię osób które kłamią i oszukują
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

przestań wypisywac głupoty,zajmij się swoim zyciem, domem, kur.... swiętami a nie siedzisz jak błazen na tym necie i wypisujesz jakieś chore historie wysssane z palca,przedstaw się,miej odwagę bo na chwilę obecną oczerniasz P.Zbyszka nie mając odwagi przedstawic sie sama,i przyznaj się za co wyleciałaś z pracy i dopiero drogą dedukcji jeśli potrafisz wywnioskuj czy aby naprawdę w 100 % masz rację.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

nigdy nie zaczynaj wypisywać czegoś o czym nie masz bladego pojęcia a wulgaryzmy zostaw dla swoich najbliższych nawet PIT-u nie przesłał chociaż od odebrania listu miał dwa tygodnie na wysłanie a czas minął 12,12,2012 na wysłanie znowu ma brak czasu albo raczej jest bardzo wielkim ignorantem traktuje ludzi tak jak mu wygodnie dam sobie spokój z wszelkim pisaniem jak w końcu otrzymam to co powinien przesłać a nie zanosi się żeby to nastąpiło szybko widocznie bardzo mu zależy żeby wpisy się ukazywały
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słuchaj z tego co się dowiedziałam to Ty jesteś człowiekiem zakłamanym i oszustem, co do Rumu-a wszyscy mamy składki odprowadzane, nikt z pracowników się nie skarży na brak odprowadzania składek, więc jak to możliwe że ponad 100 osób potwierdza odprowadzenie składek na jedną nie to śmiechu warte, chowaj się lepiej. Pit dawno dostarczony. Masz zapewne duże problemy ze sobą, udaj się do specjalisty niech Ci pomoże bo oczernianie bezpodstawnie nic zdziałasz jedynie sobie pogorszysz i nabawisz się wielu chorób
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 22

ja pracowalam u p. zbyszka na poczatku bylo ok ale jak mnie zwolnil to juz gorzej jest koniec stycznia a ja nie mam na koncie pieniedzy za grudzien 2012 to jest smieszne dla ,mnie nie mozna miec zaufania do takiego pracodawcy.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5

no i jak mozna wierzyc w te brednie ktore pisza panie ktore obecnie pracuja w tej firmie do tej pory nie otrzymalam pieniedzy za doczyszczanie klatki 1200zł(a czekam od pazdziernika) a o pit 11 to chyba moge zapomniec bo pan rzekomo tak dobry Zbyszek nie raczy go wyslac i nie odbiera telefonu niestety nadal odradzam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

wlasnie dostalam pita po tyg walczeniu o niego chociaz powinnam dostaw w pazdzierniku jak odchodzilam szkoda ze pan Zbyszek nie przyklada sie tak do pracy jak jego pracownicy moze zmienilaby o nim zdanie...
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja również odradzam!! Nie dostałam pieniędzy, mimo,że szanowny pan zbyszek był tak zadowolony z mojej pracy :/. Teraz nie odbiera telefonu-facet bez jaj,tyle powiem na jego temat. Zakłamanie na porządku dziennym!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

po ponad roku dalej oszukuje ludzi taki już się nie zmieni a to że telefonu nie odbiera żadna nowość odbiera tylko numery których nie zna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...