Cleanex sp.zoo Sopot

Wiadomość do reklamy cleanex sp.Zoo sopot pt.,bo dobrze gdy jest czysto'' wystawiona opinia o poprzedniej firmie zarządzanej przez nieżyjącego j.G jest nieprawdziwa!!!Poprzedni pracodawca b.Dbał o swoich pracowników,przestrzegał kodeks pracy i bhp wypłacał regularnie wynagrodzenia,zaopatrywał pracowników w bdb środki czystości i to bardzo regularnie,bdb organizował prace przy odśnieżaniu i pielęgnacji zieleni zaopatrując w upały pracowników w napoje do picia i odzież roboczą itp.Wszystko było na czas,wszyscy zadowoleni.Takiego pracodawcy to w dzisiejszych czasach ze świeczką szukać....Cześć jego pamięci.....No cóż...A wy bardzo mili czym się wykazujecie obecnie?Jak dbacie o swoich pracowników?Kodeks pracy?Bhp?.......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cleanex sp.zoo Sopot

PHU CLEANEX a PUH CLEANEX i CLEANEX SP.ZOO SOPOT trzy w jednym ale nie to samo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cleanex sp.z.o.o

...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...