zuzka jędrusik - opinia (2) czystko, ludzie pracujący tam są mili, zabieg przyjemny także jestem... zuzka jędrusik urszula34 - opinia (2) sesje zakonczone i juz miesiac po jestem na razie mam spokoj z wloskami na... urszula34 m.d. - opinia (2) jestem po zabiegach na skórę twarzy tak by oczyścić ją peelingiem... m.d.
kępińska - opinia (1) poprawiono mi kształt ust i jestem zadowolona. już trochę czasu minęło i... kępińska Kozłowska - opinia (1) Jestem po wypełnieniu doliny łez i nigdy w życiu tak się nie cieszyłam ze... Kozłowska Agnieszka - opinia (1) Jestem w lekkim szoku ze tak szybko to wszystko mialo miejsce. Poszlam na... Agnieszka Monika - opinia (1) Mam porównanie, bo chodziłam też do innych klinik. Clinica Cosmetologica bije... Monika Iwona - opinia (1) Trafiłam do tej kliniki, bo dostałam voucher podarunkowy, ale już planuję... Iwona Magda - opinia (1) Duża, profesjonalna placówka, a mimo to przyjazna, kameralna atmosfera... Magda KamaM - opinia (1) Trochę zwlekałam z wystawieniem opinii. Moje zabiegi na trądzik różowaty... KamaM Anna - opinia (1) Mam za sobą już siódmy zabieg Icoone. Zgdonie z obietnicami, cellulit jest... Anna Daniel - opinia (1) Czysto, dbają o standardy bezpieczeństwa. Polecam zabiegi mezoterapii na... Daniel E.S - opinia (1) Kadra uśmiechnięta i otwarta na potrzeby klienta, zabiegi dały pożądane... E.S Agata S. - opinia (1) Moim zdaniem to najlepszy salon kosmetologiczny w Polsce, z kompetentnymi... Agata S. Karolina - opinia (1) Polecam klinikę, kosmetolożki, które tam pracują wkładają całe serce w to, co... Karolina PaulinaK - opinia (1) Byłam na zabiegu hifu na twarz jakieś półtora roku temu. Ktos powie ze drogo,... PaulinaK Alicja - opinia (1) Skuteczne zabiegi i wysoka kultura organizacyjna firmy, jestem zadowolona Alicja Anna - opinia (1) Byłam na depilacji laserowej w Clinica Cosmetologica. Jeśli będę kiedyś... Anna Daria - opinia (1) Lubię klinikę i jej zespół za profesjonalne podejście, a jednocześnie... Daria Ela GB - opinia (1) Zdecydowałam się skorzystać z depilacji laserowej namówiona przez siostrę,... Ela GB