Dorota - opinia (1) Bardzo przyjemnie i bezpiecznie , przemiła obsługa Dorota Mb - opinia (1) Do kliniki trafiłam przez przypadek i tak już zostałam jestem pod opieką Pani... Mb Monika - opinia (1) Polecam. Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa. Rezultaty zabiegów... Monika
Super! (1) Na urodziny dostałam w prezencie kupon na zabieg i pojawiłam się tu na... Iza Aniafrania89 - opinia (1) Byłam tu. z córką (8lat) na zamykaniu naczynka dość mocno widocznego, bo na... Aniafrania89 Najlepsze miejsce! (1) Korzystałam tutaj z różnych zabiegów i zawsze byłam zachwycona. Darmowe... Małgorzata Depilacja łydek i pachy :) (1) Byłam na 1 zabiegu w styczniu u pani Marty i jestem mega zadowolona, po 4... Ola vectus gdynia (1) Depilowałam sobie okolice bikini i jestem pod wrażeniem efektu, który był... Anna F. Polecam Clinicę Cosmetologicę (1) Byłam na zabiegu laserowej depilacji i jestem bardzo zadowolona z obsługi... Malwina polecam! (1) Jestem po pierwszym zabiegu laserem vectus u Pani Marty. Nie spodziewałam się... BEATA Świetne miejsce! (1) Zacznę od tego, że jeszcze na początku 2016 roku byłem zakompleksionym... Janek Moje blizny po trądziku (2) Minął już rok odkąd zakończyłam serię zabiegów laserem Palomar Emerge. Zabieg... EWA ok (1) Świetnie miejsce, pełen profesjonalizm, sterylne miejsce! Zabiegi... Eda Wasza stała pacjentka :-) (2) Super klinika, super profesjonalne Panie kosmetolog oraz lekarze. To... Ella Super (1) Świetne miejsce - serdecznie polecam. Była na bezpłatnej konsultacji,... Pacjentka Dobra diagnoza (2) Wprawdzie minęły 2 miesiące od skończenia leczenia, ale postanowiłam, że... ania Wypełnienie zmarszczek (2) Bardzo obawiałam się wypełnień ale zupełnie bez potrzeby. Wszystko wygląda... Wiktoria Konsultacje - blizna poparzeniowa (2) Byłem na konsultacji a następnie na leczeniu blizny oparzeniowej. Zabiegi... Andrzej Profesjonalnie (2) Cenie sobie profesjonalne podejście w służbie zdrowia. Państwową służbę... Mia Depilacja laserowa (2) Powiem szczerze, że myślałam, że będzie bardziej bolało, że będzie to... Renata