Kamila Z - opinia (1) Doktor bardzo kontaktowy i szybko dobrał mi leki. Prędzej nikt nie mógł mi... Kamila Z BZ - opinia (1) Polecam dr Oliwie Komorowska! Bardzo dobry specjalista w dziedzinie... BZ E. - opinia (1) Najlepszy specjalista, dr Igor jest the best E.
m.wasiak - opinia (1) szybko dostalam sie na wizyte i tez leczenie przynosi efekty. polecam! m.wasiak mariusz nowaczkiewicz - opinia (1) przyszedlem z dosc silnym tradzikiem ktory od jakiegos czasu mi sie... mariusz nowaczkiewicz honorata biedroń - opinia (1) lekarz przemiły i skutecznie dopatrzył się u mnie nużeńca. miałam robione... honorata biedroń Aleksandra - opinia (1) Bardzo profesjonalne i uwazne podejscie do pacjenta a przede wszystkim... Aleksandra Wdzięczna pacjentka - opinia (1) Najwyższa ocena , dr Michajłowski to wysokiej klasy specjalista ,... Wdzięczna pacjentka Pacjentka z dzieckiem - opinia (1) Wiedzą jaką posiadają lekarze ogromną. Profesjonalizm, wiedzą i rzetelne... Pacjentka z dzieckiem Beata B - opinia (1) Bardzo miła obsługa, szczególnie Pani Marta, czysto i przyjemnie. Beata B Bardzo miły personel (1) Serdecznie polecam clinice dermatologice i doktora Michajłowskiego. Lekarz,... natalia Najlepszy Dermatolog (1) U Dr. Igora leczę się od 3 lat, bezbłędnie postawił diagnozę, błyskawicznie... Marcin C. Kurzajki wyleczone krioterapią (1) Byłam u dr Michajłowskiego na usuwaniu kurzajek i... wszystko poszło jak z... AgnieszkaS90 Polecam (1) Pełen profesjonalizm i fachowość . Ja osobiście korzystałam z porady u... Agnieszka Wiem, ze jestem w dobrych rekach... (2) Po ponad 8 miesiacach nieskutecznego leczenia sie w Anglii, znalazlam klinike... Karolina najlepszy specjalista w Gdańsku (2) :) Oleksandr B. POLECAM!!! (3) Byłam u Pana Doktora Michajłowskiego z Synem (poprzednia wizyta u innego... Sylwia Pomógł - dzięki! (2) Problem intymny więc nie będę się rozpisywał co i jak. Ważne, że udało się... Michał Wyleczony (1) Jestem zadowolony z efektów leczenia. Jak najbardziej polecam. Doktor... Cyprian Polecam Pana Doktora. (1) Polecam Pana doktora. Wszystko dokładnie tłumaczy. Czułam się swobodnie.... Bianka