Clostilbegyt- czy której z Was pomógł zajść w ciąże?

Mam pytanie odnośnie clostilu. Zostały mi właśnie przepisane te tabletki na wywołanie owulacji, której ponoć nie mam. Naczytałam się sporo o tym leku i sama nie wiem czy go brać czy nie. Przepisał mi je Dr Doering-wiem, że posiada duże uznanie w światku ginelkologii-ale wiadomo jak to jest..nigdy nie ma się 100% pewności.
Dzieczyny, jakie są Wasze doświadczenie z tym preparatem. Sama nie wiem czy go brać czy nie. Czy któraś z Was faktycznie poczęła swojego maluszka dzięki temu? Wolałabym zajść w ciążę naturalnie...ale już tak bardzo chce, że łamię się czy ich nie wziąć. Proszę o opinię
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Clostilbegyt- czy której z Was pomógł zajść w ciąże?

A co do wieku... miałam 30 lat jak zaszłam a prawie 31 jak urodziłam także zobaczcie jakie jesteście młode:)

Płakałam w urodziny,że już 30-tka a ja wciąż nie jestem mamusią a nie wiedziałam,że już wtedy byłam w ciąży:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

justyna przytulam:(

Ale dobrze napisałaś - "nowe nadzieje"

Jest ból i smutek a zarazem nowa nadzieja i najważniejsze to mimo wszystko jej nie stracic!

dziewczyny niestety przyszla @,moze w tym cyklu bedzie lepiej,znowu nowe nadzieje,zosiu dzieki za slowa pocieszenia

Witam
Tak Was podczytuję dziewczyny i kibicuję,oj jak dobrze znam ten ból oczekiwania.Zaszłam po półtora roku leczenia,wiem wiem to niby nie długo ale świadomośc wieku i problemów zarówno u mnie jak i u męża była koszmarnie przytłaczająca no i ta ogromna chęc posiadania maluszka...

Były łzy co miesiąc nad jedną krechą,były łzy na widok kobiet w ciąży czy malutkich dzieci i czasami totalna beznadzieja i brak wiary,że kiedykolwiek zostanę mamą a innym razem ogromna wiara,że napewną nią zostanę tylko muszę dłużej poczekac niż inni.

Jak córeczka się urodziła to godzinami potrafiłam na nią patrzec i wciąż nie mogłam uwierzyc,że jest moja - nasza,że to ja ją nosiłam w brzuszku.

Także głowa do góry,na każdą z Was przyjdzie pora,trudno jest ale naprawdę warto walczyc!!!

Dziś córeczka ma 2 latka a ja patrzę na nią i myślę sobie,że tak musiało byc,czekaliśmy właśnie na nią bo przecież gdybym wcześniej zaszła w ciążę to byłoby zupełnie inne dziecko:)))

Trzymajcie się a ja ściskam za Was kciuki!!!

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej dziewczyny,robilam test i oczywiscie jedna kreska,teraz pozostaje czekac na @ i rozpoczac nowy cykl staran,teraz mam brac clo 2tabletki,moze bedzie efekt,a co u was?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też trzymam za Was kciuki - powodzenia :)

trzymajcie się dziewczyny;)

musimy,innego wyjscia nie ma,cos mnie podkusilo i zrobilam test-oczywiscie jedna kreska,czekam cierpliwie do srody ,wtedy juz powinno wykazac

tez mam ten bol ..patrzysz patrzysz i nadal jedna kreska..;( ale damy rade i bedzie dobrze dziewczyny:)

i ten kto tego nie przeżył nigdy nie jest w stanie nas zrozumieć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3 tygodnie jakos sie wegetuje,starania,nowa nadzieja a kolejny tydzien to poprostu jakis koszmar-oczekiwanie,ktore dluzy sie w nieskonczonosc

racja, skąd ja to znam....

nic innego nam nie pozostalo,ja jak juz pojawia sie okres to opadaja mi emocje i jestem pelna nadzieii,ze "moze w tym cyklu sie uda"ale tak tydzien przed okresem to nie wiem,w ktorym swiecie sie znajduje,mysle tylko o tym czy udalo sie czy nie,dobija mnie to

mam nadzieję, że ewentualnie do trzech razy sztuka i się uda z clo, bo potem to już nie wiem co robić.... Trzeba być dobrej myśli;)

przykro mi,kolejny miesiac oczekiwan-niestety

Mi też niestety nie udało się teraz, czekamy na następny...:(

Dziewczyny nie łamcie się. Wiem co oznacza chęć posiadania dzidziusia, ale na prawde jesteście jeszcze młode. Mi udało się zajść w ciąże w wieku 29lat :-)

No ja też niestety nie :( Damy rade grunt to się nie załamywać!!!

ja 27,wiec sytuacja staje sie napieta,mlodsza sie niestety nie robie

ok,trzymaj za mnie kciukasy

Inne tematy z forum

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Dobry ortodonta (34 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?