kiepsko.... (2) Niestety potwierdzam opinie, że klub odstaje jakością od innych klubów nie... Piotrek świat poszedł do przodu, 70-tka niestety nie (1) Odwiedziłem ostatnio ten klub po długiej przerwie. Kiedyś rzeczywiście to... lolek sandra - opinia (1) uwazam ze klub jest b. dobry nie wpuszczaja wszystkich jak to ktos wyzej... sandra
Nieco niższy poziom (1) To klub nieco niższych lotów niż pozostałe. .. Źle się ubrałeś? Nigdzie nie... Yar fajnie (1) uwazam ze jest to klub z najlepsza muzyka w trojmiescie! jest takze gdzie... feroniq basiek:) - opinia (1) Klub ogólnie do czterech liter...nie dotrzymują słowa, miała być impreza... basiek:) bardzo fajny (1) Polecam kazdemu ,kto sie chce fajnie bawic i nietylko w poniedzialki bo i... EWA rafik - opinia (1) Było za...szczo ten klub jest boski!! rafik W skali od 1 do 10 to hmm -5 (1) Byłam już w tym klubie i nie wiem co podkusiło mnie aby znowu tak pójść, może... Marianna Chamstwo bramkarzy (1) Zostałem w sposób brutalny fizycznie usunięty z klubu 70 , tylko dlatego, że... Michał dramat! (1) duszno, tloczno, gigantyczne kolejki do barow i bardzo niesympatyczna obsluga! al zarąbiście (1) fajnie, przyjemnie, czadowo,dla kazdego - bez barier- cokolwiek to oznacza kaszub super! (1) świetny klub, rewelacyjna atmosfera. lanika