'Clubbing-3 w 1'

Temat dostępny też na forum: 'Clubbing-3 w 1'
Zapraszamy do potrójnej zabawy w jednej cenie!Klub Atelier-Papryka-SohoWprowadzamy w piątki i soboty płatną wejściówkę (opaskę) upoważniającą wdanym dniu do wjazdu do trzech klubów : Klubu Atelier, Papryki , Soho,z uwzględnieniem indywidualnych zasad selekcji. Cena 15 zł.Opaski dostępne przy wejściu do klubów.Płacisz RAZ i odwiedzasz TRZY najbardziej sopockie kluby w mieście!Klubowicze nadal ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura i oszustwo

Indywidualne zasady selekcji polegają na tym że bez karty nie wejdziesz po godzinie 22 no chyba ze lubisz dlugie pogadanki z "selekcjonerem". Nie mam problemu z wchodzeniem do żadnej knajpy z selekcją za wyjątkiem atelier a teraz będę bojkotować również paprykę i soho bo nie zamierzam płacić 15 pln za wejście do klubu do którego wejść nie mogę !!!!!!!!!!!!

uwłaczjące

Doprawdy przekroczenie progu klubu korzystającego z nazwy Atelier jest łamigłówką na którą zdecydowanie szkoda mi życia. Karty klubowe dla cioci królika? Żeby w istocie tak było...Wybaczcie moi drodzy, ale NIE. I ten żenujący klimat "co to nie my". No właśnie nie wy. I zdaje się, że coraz więcej świadomych(a parających się i owszem artystycznymi dziedzinami) ma podobne odczucia.

Inne tematy z forum

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...

DERBY: ARKA Gdynia - LECHIA Gdańsk (14 odpowiedzi)

Derby Trójmiasta Arka Gdynia kontra Lechia Gdańsk już w piątek, 27 lutego 2026 roku o godz. 20:30...