Co da sie w Gdyni...

W Gdyni da sie fszystko tylko trzeba miec za co ... :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co da sie w Gdyni...

Hehe a wiecie jak w Gdyni zrobić gigantyczną surówkęz buraków............................wrzucić granat do "tornado" :)

Pozdrawiam SKUN

Jak dla mnie to Tornado, to dość porządny club. Wprawdzie nie byłem tam na otwartej dyskotece, ale na polowinkach mojej szkoły (pozdrawiam IILO Gdynia:)) było całkiem sympatycznie. Club ogólnie jest O.K. Alee warto wziąć własne towarzystwo niż liczyć na poderwanie kogoś _ciekawego_.....

KU*** M**!!! Gdynia to najlepsze miasto pod słońcem! Wczoraj byłem na koncercie (coś tam "koniec lata z radiem"). Nigdy nie lubiłem zespołu (wokalisty?) Stachuusky, ale po wczorajszym zaczął mi się nawet podobać (tzn. jego muzyka ;)) Poza tym Manaam i inne takie:). Wilki niestety przegapiłem, bo byłem z... koleżanką akurat w innym miejscu;)
Ogólnie było super. Z danych wynikało, że nasz gdyński skwer pomieścił tego wieczora 100.000 ludzi!
Życzę udanych imprez na skwerze.

ps. Miałem kilka promili i może dlatego mi się Satchursky zaczął podobać :P Jak dziś ściągnąłem jego mp3, to wydał mi się beznadziejny ;))

Inne tematy z forum

zarządzanie zasobami ludzkimi - studia podyplomowe (5 odpowiedzi)

Witam! Poszukuję osób, które skończyły zarządzanie zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Gdańskim...

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...