triumfalny powrót Tedego-tego chama xD
~TeDe czy jak tam chceta xD
(17 lat temu)
no więc tak...tak...jak tak sobie czytałem niektóre z waszych postów,drodzy użytkownicy neostrady,przyznam że zrobiło mi się trochę głupio...dobrze...przyznaję...mój post nie był w porządku ale mam tez kilka wątpliwości no i oczywiście parę tekstów do obśmiania...na numer 1, jako absolutnie najgłupszy tekst jaki kiedykolwiek pojawił się na ekranie mojego monitora, głosuję nie na jeden pojedynczy xD głosuję przeciw przewrażliwionym rodzicom, którzy wypisują brednie w stylu "ten Tede to pewnie jakiś tępy dres i chuligan...tak na pewno tak jest bo 2 razy użył w poście słowa "dupa"...niestety pewnie takich jak on jest więcej w szkole Gedanensis...moje dziecko chodzi do niej już 6 rok..." itd...ludzie!rozumiem że można napisać coś bez sensu ale samemu sobie zaprzeczać?tak uczniowie tacy jak ja(w waszym mniemaniu) demoralizują młodszych uczniów(czyli wasze dzieci-niewinne aniołki, które będąc na boisku wyrażają się jakby wyszły z rynsztoku ale nikt nie oskarży jakiegoś bachora 10 letniego o powiedzenie na 3 gimnazjalistę "ty k****" bo stereotyp małego dziecka z Gedanensis wygląda tak:z dobrego domu, miły, pomocny itd itp...a wnuk szanownego Pana Wałęsy?potrafi użyć w stosunku do starszych takich słów jakich ja nawet nie używam...albo inny przykład:jest taki mały koleś mówią na niego kotek a zasób słów jakim dysponuje ogranicza się do wyrazów powszechnie uznanych za obraźliwe(w rzeczy samej gdzie oni się wychowują co?)..., ale i tak wasze dzieci chodzą do tej szkoły...narzekacie na budynek i dyrekcję, ale i tak codziennie o 7:30 wysyłacie swoje potomstwo żeby się tam uczyło...how come?przecież to jest czysta hipokryzja...zwłaszcza że jak możecie się państwo o mnie wyrażać, nie widząc mnie pewnie nigdy na oczy, ba czytając 10 linijek tekstu na jakimś forum...takich jak wy jest mi autentycznie żal, i łączę się w bólu z Kosmatym(piona :D) i innymi ludźmi trzeźwo patrzącymi na otaczający nas świat...a co do wszystkich inteligentów którzy wrzucają na mnie na tym forum...wiecie co to jest prawdziwy brak kultury?!ja mógłbym napisać to co napisałem nie podając nicku i nikt by się nie dowiedział że ja to ja i sprawy by nie było...a jednak wiedziałem co robię i postanowiłem się ujawnić...a wy?wy pisząc o mnie nie podajecie nawet swojego nicku, bo nie jesteście na tyle kulturalni i w porządku żeby stanąć przede mną i powiedzieć mi prosto w twarz "mam cię za debila i niewychowanego chama!"...i tego jest mi żal...bo co poczekam na was pod szkołą z zaprzyjaźnonymi skejtami?czy może będę groził nożem...w świecie, w którym większość z was żyje ja bym tak zrobił...ale moje "złe" zachowanie ogranicza się do np zbluzgania kogoś(i macie mnie za wyjątek ?!ze świecą szukać kogoś kto NIE przeklina(przynajmniej wśród płci męskiej) albo do nabazgrania czegoś głupiego na tablicy...a wy, rodzice, przez pryzmat tego posta automatycznie stworzyliście sobie w głowach tedego-w odblaskowych dresach, z ziołem w kieszeni, kosą za pasem i bejsbolem w ręce...i dlatego jest mi was żal...
a co do wypowiedzi Pita to już sobie co nieco wyjaśniliśmy w szkole...(tak podszedłem do niego i zdzieliłem kastetem...)...bo tak myślicie...a czemu?bo jesteście żałośni...tymczasem ja podałem mu rękę kiedy przyszedł, jak zawsze robię, pogadaliśmy z całą klasą o tym forum i wszystko stało się jakby bardziej przejrzyste...ale to pewnie umknie waszej uwadze kiedy będziecie ripostowali tego posta...
pozdrawiam: Szynę(za ORYGINALNY styl, bycie sobą itp), Kosmę (tak samo), Oskara T. (bo ma normalny pogląd na świat), Kaba(który choć czasem przesadza z manierami to i tak w porównaniu z wami jest na luzie), Pita(bo jego tekst pomimo że był skierowany do mnie był inteligentny i dał mi do myślenia, choć uważam że sporo przesadził :P), Jace(pomimo jego yyy udziwnień jest osobą obdarzoną dużą dawką inteligencji i potrafi się wypowiedzieć do rzeczy kiedy tylko przestanie nawijać o żydach xD), Filipa(bo jest po prostu spoko), Maxa Ch(bo też ma swój styl, lubi pożartować i nie poddaje się Pani Jadzi np z fryzurą), Monkiego(bo i tak wszyscy dobrze wiemy, że cała klasa na niego wrzuca, ale on też wrzuca na nas, ale i tak nikt tego nie bierze na serio i i tak panuje miła atmosfera...), Anię (bo napisała że jestem inteligentny i za to jej dziękuję xD), Karolinę, Milenę, Hanię, Gosię, Astrid i obie Julie(bo pomimo że mają mieszane zdania o mnie, to chyba jednak nie mają mnie za margines społeczny)...oraz...nauczycieli którzy na 100% to przeczytają więc czekam na komentarz w szkole xD no i inne klasy pomimo tego że większości ich nie lubię (:) )(pomijając tą zaiste genialną osobę która powiedziała mi że się cieszy, że za rok już mnie w tej szkole nie będzie...)-dziękuję ci z całego serca...i jeśli to czytasz, wiedz, że mam cię za kompletne zero bo nie miałaś/eś odwagi ujawnić kim jesteś...masz jeszcze szansę...
peace :) wasz...TEDE!!! xD(w całej okazałości) :)
0
0