Re: Co kto woli...
zgadzam sie z powyższą opinią. szkoła naprawdę ma bardzo wysoki poziom. na poczatku gdy przyszłam do tej szkoły to szok. naprawde trudno dostac tu dobra ocene. teraz idzie mi lepiej, przyzwyczaiłam sie ze w takiej szkole trzeba sie uczyc!! naprawde jesli ktos chce byc dobrze wyszkolony i posiadac dużą wiedze( ale niemoze byc leniwy) mysle ze moze iść do tej szkoly. jednak wiele bym w niej zmieniła. Nauczyciele niektórzy poprostu są straszni,ale to nic w porównaniu do dyrektorki, ktora uczy biologii. według mnie niepotrafi uczyc, a wymaga bardzo wiele. mówi po swojemu, kaze nam czytac podrecznik,ale gdy kaze nam powiedziec definicje to to czego nauczylismy sie z podrecznika to mowi ze to jest zle. zachwile jednak sama mówi to co było napisane w podreczniku. poprostu o wszysko sie czepia, a ostatnio na nas krzyczala bo nieumielismy powiedziec jakies definicji( bo jak mowimy " poswojemu" (oczywiscie poprawnie) to na nas krzyczy, wiec lepiej nic niemówić;//// ). bardzo czesto sama sie myli, mowi nam zle np. w ćwiczeniach, a kiedy ostatnio nam je sprawdzała to przyczepiała sie do wszyskiego. miałąm trzy malenkie błedziki i dostałąm 4;// niewiem jak zostala dyrektorka, ale wedlug mnie zasluguje na to.
3
0