Co kupić rehabilitantowi na zakończenie współpracy?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witajcie! Moja córcia pół roku uczęszczała na ćwiczenia do fizjoterapeuty.
Za tydzień kończymy zajęcia. Chciałabym w ramach rodzicielskiej wdzięczności i miłego gestu na koniec coś kupić. Totalnie nie mam pojęcia co można lub wypada? Dodam ze jest to mężczyzna. Będę wdzięczna za sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Co kupić rehabilitantowi na zakończenie współpracy?

Mężczyźni to łasuchy. Może przyniesiesz mu kawałek świeżo upieczonego ciasta? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Heh juz o tym myślałam.. Niestety pieczenie ciast to nie moja bajka zawsze cos nie wyjdzie:/ mogę jedynie zdać sie na dobra cukiernie:)

Ja bym kupiła jakiś mały tort. Ale to może dlatego ze zawsze marzyłam żeby mieć dla siebie cały tort a nigdy nie dostałam :P

Moze ktoś jeszcze cos podpowie?;)

a ile kasy chcesz wydać?
ja nie byłam zwolenniczką koszów z prezentami ale w przedszkolu na zakończenie taka była wola większości rodziców i tak wyszło że kupowałam w krakowskim kredensie - aż sama byłam zachwycona jaki tam jest bardzo duży wybór różnych przysmaków zarówno słodkich jak męsnych, po lekko alkoholowe, kawy,herbaty...
może tam coś wybierzesz (kupujesz pudło albo masz jakieś swoje i sama wybierasz co do niego włożysz)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy ty trochę nie przesadzasz z tymi podziękowaniami,kup mu jakieś dobre czekoladki i po prostu po ludzku podziękuj,kosze prezentowe po pół roku rechabilitacji jak dla mnie lekka przesada .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

my na zakończenie współpracy dla rehabilitantki mojej córki kupiliśmy 3 długie, piękne róże :)
ale to była kobieta ;)
nie wiem co bym kupiła facetowi ;) może jakiś alkohol?
w sumie czekoladki też dobry pomysł np. Merci :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?