Co myślicie o ciuchach?

Witam szanownych bikerów. Co myślicie o ciuchach rowerowych firmy Shimano? Może testował ktoś z Was właśnie te ubranka? Bo mam rowerek Giant i chce sobie kupić jakieś rowerowe ubranka i nie wiem co wybrać. Nie kupie przecież jakiejś bluzki Authora, bo rower Giant z bluzką konkurencji jakoś mi nie pasuje. Zastanawiam się właśnie między Biemme a Shimano. Co o tym myślicie, które wybrać, a może macie jakieś swoje propozycje??? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co myślicie o ciuchach?

Proponuje ubranka firmy ACCENT. Konkurencyjne cenowo, całkiem fajnie się "nosi". Tylko modele poniżej 100 zł nie mają tak fantazyjnych wzorów, a raczej przejrzysty układ dwóch kolorów.

ja mam Scotta a jezdzie w koszulce GT;p chyba mnie za to nikt nie zastrzeli?

windstopperowe spodnie biemmme sa ok... a nawet bardzo ok - przejechaly ze mna cala zime i tylko przy wiekszych mrozach dodatkowo zaakladalem welne na kolana

łachy szimano sa okrutnie drogie... a i niezbyt ciekawe kolorystycznie... chyba najfajowse sa rozn ciuchy firmowe, shwinn robi pikne i inni tez, a jak juz niemasz pomyła to sobie kup komplecik CCC :P

rB napisał(a):
> łachy szimano sa okrutnie drogie... a i niezbyt ciekawe
> kolorystycznie... chyba najfajowse sa rozn ciuchy firmowe,
> shwinn robi pikne i inni tez, a jak juz niemasz pomyła to sobie
> kup komplecik CCC :P

ale schwinn tez jest piekielnie drogi i u nas nie do dostania...wiem cos o tym ;). duzo jest noname'owych z fajna stylistyka (zob. allegro), albo biemme, castelli, accent jest w miare tani...scott, shimano powalaja cenowo..
an

ps. nie kupuj ccc ;PP ani mroza he he

czolem,

zgadzam sie, ze kolorystyka shimano jest raczej stonowana, ale ja zwracam szczegolna uwage na wygode, a przede wszystkim jakosc wykonania i pampersa - jezdze sporo i testowalem rozne spodenki. Dobry pampers to dla mnie podstawa. Mam kikla spodenek, ale czesc z nich lezy w szafie i stanowi tylko awaryjna rezerwe - wlasnie dlatego, ze maja cienkiego pampersa....

tanie ciuchy shimano: http://www.probikes.pl/index.php?cat=2

pozdrorower.

dobre pampersy ma Biemme (kilka rodzajow na rozna pogode), verge tez ma niezły wynalazek, polski wizard robi pampersy wzorowane na bieme ale słabo to wychodzi (drapią w dupe bo szwy zle zrobione). za to rudy to kompletna kicha... pampers taki jak w najtanszych gaciach czyli gabka a na to jakas szmata, bleee....

Tak się rozglądałem i chyba wybiore Accent'a, co myślicie o tym? W miare tani i nawet ma niektóre całkiem fajne kolorystycznie koszulki.

Kup sobie levis`y 501 made in china na targowisku we Wrzeszczu albo na 3 Maja. Na rower jak ulał i będą ci służyć x czasu:)
Macie też problemy downy.

mamy, a jak cie to srednio interesuje to sie powstrzymaj od komentowania, my tu poruszamy wazna kwestie mody rowerowej :P

co sobie kupisz to nikogo nie obchodzi, ale powstrzymaj sie od wyzywania innych. To bardzo niekulturalne i zle o Tobie swiadczy. Nie po to jest to forum, zeby sie obrzucac epitetami.

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...