Co na katar!?

Proszę Was o pomoc. Od 2 tygodni męczę się z katarem i nie mogę się go pozbyć. Żadne inhalacje, żadne domowe syropki, nic nie pomaga. Co u Was najbardziej się sprawdza podczas kataru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co na katar!?

Ja używam tabletek sudafed super działają

tabletki cirrus są super na katar

otrywin dla mnie najlepszy a może poprostu się na coś uczuliłaś? ja bardzo długo też miałam katar chyba z 5tyg aż okazało się że najprawdopodobniej uczulenie na primer do paznokci tak zaczął działać zażyłam ferweks czy jakoś to się pisze i przeszło ;)

euphorbium jak dla mnie spisuje się bardzo dobrze, tani i pomocny. katar mija łagodniej i da się jakoś przetrwać ten tydzień:)

Stronka jest naprawdę godna polecenia.Bardzo dobrze,że taka strona istnieje,to duża pomoc dla ludzi.Też stosowałam euphorbium,jest świetny,bez zarzutów i do tego cena jest okey.

niedługo ma być podobno konkurs :) Jestem ciekawa czego będzie dotyczyć, ale mam nadzieję, że to będzie coś łatwego :D

Mi zawsze pomagają inhalacje (wlewam do misji wrzącą wodę, dodaję kilka kropel Amolu, ręcznik na głowę i tak ok 15 min z przerwami wdycham) - następnego dnia już po kłopocie.

Ferwex do picia albo coś podobnego, Gripex i do łóżeczka :) Inhalacje też są dobre :)

Inne tematy z forum

Czy rozmiar członka ma znaczenie (27 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?