Re: Co na podziękowanie dla rodziców- poszukuje coś oryginalnego-RATUJCIE
~kunegunda81
(15 lat temu)
nie wiem czy to oryginalne,ale my robimy tak: kupilismy piekne duże albumy do wklejania zdjęć i wykradliśmy od swoich rodziców kartony z wszystkimi zdjęciami. Wybraliśmy te z ich dzieciństwa, młodości, ślubu, z nami -małymi dziećmi i trochę starszymi. skanujemy te zdjęcia u fotografia i wywołamy je jeszce raz po retuszu i powiększeniu (większość fotek z młodości rodziców jest bardzo mała i różnej jakości). potem w albumach na ładnym papierze podrukujemy nagłowki: "nasze dzieciństwo", "nasza młodośc", "nasz ślub", "nasze dzieci", i potem same nagłowki bez zdjęć,bo jeszce takowych nie ma : "ślub naszych dzieci" i "nasze wnuki" ;-)) myślę,że to będzie fajny preznet, bo mimo,z te fotki juz widzieli to lezą stłamszone w kartonach, małe i pogniecione,a tutaj będą mieli je ładnie wywołane i w ładnym albumie. Nie mielismy innych pomyslow. Nasi rodzice wszystko maja wiec nie zaskocze ich perfumami, dobrym alkoholem, wyjazd na wakacje tez nie bardzo,bo az tyle pieniedzy nie mamy. a takie pamiatki z allegro w ogole mi sie nie podobaja
4
0