Co na prezent dla 8-latka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Nie mam pomysłu na prezent dla chrzesniaka,moze cos doradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co na prezent dla 8-latka

Teraz znowu "na fali" są Gwiezdne Wojny i pewnie wszyscy chłopcy będą szaleć z gadżetami Star Wars, więc może coś z tego tematu :)

proponuję zapytać samego chłopca albo jego rodziców bo ja uważam, że najlepiej kupić coś czym się teraz interesuje co lubi, ja zawsze pytam jak idę na urodzinki do jakiegoś dziecka

pytaj, bardzo ciężko takim dużym dzieciom coś fajnego wynaleźć, moje np. zawsze i wszędzie klocki Lego, ale nie wszystkie serie, więc lepiej popytać, choć te nowe, to wydają się teraz na topie :) (Movie, Jurassic World)
bardzo fajne są też audiobooki do auta, jeśli sporo jeżdżą - np. rano do szkoły.. moje szaleją na punkcie Pana Samochodzika, szczególnie czytanego przez Malajkata!

Zalezy na jaka okazje ;) Ogólnie dla takich dzieci np. gry planszowe sa spoko opcją. Tylko nie każde. Ale np. pora na kameleona czy leśna draga (te dwie mamy) jak najbardziej się sprawdzą i powinny dać dziecku duuużo frajdy :D

Hejka. Na twoim miejscu dowiedział bym się czym interesuje się chrześniak i wybrał fajny prezent z którego 8-latek będzie zadowolony. Moja żona korzystała z usług firmy http://www.sweethomedecor.pl/ a dokładniej zamawiała fajne fotoobrazy z postaciami z komiksów. Moje dzieci były mega zadowolone z takich upominków.

Inne tematy z forum

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Strona wyjątkowy prezent lub katalog marzeń - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Czy ktoś już zamawiał z Was z tych stron jak w tytule ? Jakieś opinie ?