Co na problem z utrzymaniem erekcji

Panowie mam spory problem. Poznałem fajna dziewcznę i miałem problem z utrzymaniem erekcji. Wiem że przed nią członek normalnie mi stawał bez żadnych tabletek przy masturbacji. Teraz jestem w błędnym kole bo bez tabletki stresuje się że mi nie wyjdzie i członek nie staje, już jestem tym zmęczony i nie wiem co mam robić powiedzieć jej o tym? Zrobić badania żeby wykluczyć choroby ? Czy zostawić ja w spokoju i zobaczyć czy wszystko wróci do normy ? Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tutaj działa ewidentnie psychika. Stresujesz się tym,że nie wziąłeś tabletki oraz przez to własnie penis Ci nie staje. Proponowałbym szczerze z nią o tym porozmawiać ( jeśli oczyswiście nie jest to świeży związek i jeśli spotykacie się ze sobą na poważnie).
Ewentualnie proponuje kupić preparat na potencję, który nie ma działania natychmiastowego ale bierze się tabletkę jeden raz dziennie z rana. Są dwa tutaj polecane: penis complete oraz cum on. Efekty powinny pojawić się po 2 tygodniach. Z badań proponowałbym hormony tarczycy plus oczywiście testosteron.

Mi cum on pomógł juz po tygodniu. czułem poprawę. Chociaż wiadomo,że im dłujżej się to bierze tym jest lepiej. NIe załamuj si ę chłopie. Każdy ma jakis trudny okres w życiu ale warto jest nie dac się zwariować i sobie pomóc. Cum on jest moim zdaniem świetny w składzie.

Inne tematy z forum

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?