Co przystoi kobiecie a co facetowi w podrywie.

majac na uwadze duza tolerancje,wyzwolenie itp
czyjes preferencje..sytuacje zyciowa..

czy jednak jest jaks granica-- i po przekroczeniu jej
kobieta czuje sie niekobieca
a mezczyzna jest niemeski
????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co przystoi kobiecie a co facetowi w podrywie

ech ...koguty:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@isztar - ale do jakiego "pas" mam dochodzić? Cross się na mnie mści, za jakieś wyimaginowane krzywdy równie wyimaginowanej osoby, zatem ja nie mam na to wpływu.
Kiedy ignorowałem jego wpisy, to jedynie go to napędzało, zatem jedynym sposobem jest stawienie czoła psychicznym problemom Crossa i doprowadzenie do sytuacji w której albo da sobie spokój albo doprowadzi do sytuacji w której zaliczy bana (co bardzo prawdopodobne); mnie wpisy Crossa bardziej bawią niż dotykają, to on ma misję zemsty na mnie, nie ja na nim.

Także jeśli już, to kieruj te słowa w liczbie pojedynczej do Crossa, nie do mnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobry przyjaciel---
to rzadkosc teraz

trzeba to docenic

dojdzcie w koncu do jakiegos -pas--panowie:);)
albo zmiencie te potyczki na cos z czego i my bedziemy miec zysk-
troche usmiechu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Cross - już sam fakt, że publicznie oświadczyłeś, że podstawowym powodem Twojego złośliwego komentowania moich wpisów na forum jest z góry założony zamiar zemsty na mojej osobie i celowe atakowanie mnie za rzekome krzywdy bliżej nieustalonej osoby, celowe i w z góry założonym zamiarze prowokowanie do potencjalnych awantur wpisuje Ciebie w klasyczną definicję forumowego trollizmu, co może implikować uznaniem przez czynniki administracyjne, że jednak stanowi to naruszenie regulaminu. Zatem nie przeceniaj swoich możliwości interpretacyjnych.

A co do forumowej czkawki, to nie bardzo rozumiem, po co z tego się tłumaczysz? o_O Jak dla mnie, to możesz powtórzyć to samo zdanie i sto razy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

"@Cross - ależ naruszysz regulamin, prędzej czy później. "

Ależ skąd. Jestem od tego jak najdalszy.
Swoją drogą w poprzednim moim wpisie forum dostało czkawki i trzy razy powtórzyło jedno zdanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Cross - ależ naruszysz regulamin, prędzej czy później.

Co do podniecania się, to Ty się podniecasz swoją misją srogiej pomsty na Halewiczu...mścicielu^^
A dialog z Tobą mnie zwyczajnie bawi, to Ty masz misję zemsty na mnie poprzez pisanie złośliwych komentarzy (ex na razie przesunął się na drugą pozycję), co zresztą sam przyznałeś. Ja sobie mogę pozwolić na spędzenie całego dnia na forum, a Ty jak będziesz zbyt często tu bywać w godzinach pracy, to szef, którego tak przecież lubisz, może dać Tobie po uszach.

A tak w ogóle, to poczucie takiej misji, rzekome mszczenie się na innych za równie rzekome krzywdy...to trochę wygląda jak jakieś zaburzenie psychiczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

"...jak kiedyś przegniesz, a to całkiem możliwe, to nie można wykluczyć, że dostaniesz urlop od klepania w klawiaturę."

Żebym dostał bana musiałbym naruszyć regulamin. A komentowanie wpisów innych forumowiczów naruszeniem regulaminu nie jest. No chyba że pójdziesz poskamleć gdzie trzeba to może coś załatwisz.

"Proszę, byście przestali komentować swoje posty."

Skoro pani ładnie prosi nie wypada odmówić. :)

"Jeszcze Tobie wiele brakuje, aby mnie dotknąć. Niestety nie dorosłeś do tego i dla mnie możesz walić w klawiaturę ile chcesz, wypisywać te swoje tanie złośliwości...niewiele mnie to dotyka."

Gdyby to była prawda nie podniecałbyś się tak każdą odpowiedzi. I tak nic po łacinie ani angielsku? Czyżby w książeczce "Obcojęzyczne aforyzmy na każdą okazję" z której zwykle korzystasz nie było nic stosownego?

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cross, wiesz dobrze, że kłótnie prowadzą do nikąd...Wystarczy że napiszecie do siebie słowo lub dwa...i już wątek robi się szary i mętny.
Oboje jesteście inteligentni, gdy się nie kłócicie, gdy nie wtrącacie niczego złośliwego, to bardzo przyjemnie czyta się posty zarówno Twoje, jak Halewicza.
Proszę, byście przestali komentować swoje posty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Skoro go to podnieca i ma misję...niech się mści. Co kto lubi.

Cross, może Milkyway dla odmiany? Jeszcze Tobie wiele brakuje, aby mnie dotknąć. Niestety nie dorosłeś do tego i dla mnie możesz walić w klawiaturę ile chcesz, wypisywać te swoje tanie złośliwości...niewiele mnie to dotyka. Ale...jak wyżej, skoro Ciebie to podnieca, to pisz - jak kiedyś przegniesz, a to całkiem możliwe, to nie można wykluczyć, że dostaniesz urlop od klepania w klawiaturę. Wszystko ma swoje konsekwencje.

A teraz jojcz dalej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

"...myślisz że to w porządku, mścić się na kimś w czyimś imieniu?"

Ja się nie mszczę. A już zwłaszcza w czyimś imieniu. Chcę aby Halewicz na własnej skórze odczuł jak to jest być ciągle bez przyczyny atakowanym złośliwymi komentarzami. Może da mu to choć trochę do myślenia.

"Dalej jojczysz? o_O

p.s. już mi proponowałeś snickersa, nie powtarzaj się"

@Halewicz
I to ma być ta cięta riposta, którą się tak odgrażałeś?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cross, nie chcę się wtrącać, ale
myślisz że to w porządku, mścić się na kimś w czyimś imieniu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dalej jojczysz? o_O

p.s. już mi proponowałeś snickersa, nie powtarzaj się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Zatem jeśli będziesz dalej je złośliwie komentować, to odwzajemnię tym samym."

Jakoś do tej pory na tytuł mistrza ciętej riposty nie zasłużyłeś.

A jak masz jakiś problem to zjedz Snickersa, tyle w temacie. Coś jeszcze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zatem jeśli będziesz dalej je złośliwie komentować, to odwzajemnię tym samym. Nie sądź, abyś nie był sądzonym. Nigdy pierwszy nie atakuję, zaatakowany odpowiadam stosownie. Podsumowując, możesz dalej złośliwie komentować, mam to szczerze napisawszy "gdzieś".

A jak masz jakiś problem, to pisz na Berdyczów, tyle w temacie. Coś jeszcze?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja wiem że to nie jest mój prywatny świat. Ostatnio tylko Twoje wpisy złośliwie komentuję. Ale zasłużyłeś na to swoją arogancją. No i tym że bez powodu zaatakowałeś kogoś kogo cenię i lubię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wbij sobie do głowy, że Twój również nie. I może zastanów się, czy potrafisz tylko i wyłączenie złośliwie komentować wpisy innych osób, czy też potrafisz napisać cokolwiek sensownego i ciekawego.

Wbij sobie do głowy że Forum portalu Trójmiasto.pl to nie twój świat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

@Cross - nie zapraszałem i nie zapraszam Ciebie do mojego świata, zatem bądź tak miły i nie przychodź niezaproszony - i tu w brudnych butach. Mniej Twój świat nie interesuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Tu uchylę się od prezentowania mojego zdania."

Starczyło Ci samodyscypliny? Jestem pod wrażeniem. :)))

@isztar - pozornie...tylko pozornie Cross taki jest, jak Tobie się wydaje, ale ok, każdy ma prawo do swojego zdania i swoich ocen. Tu uchylę się od prezentowania mojego zdania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (8 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...