Co robić w Koleczkowie?

Nic nie można robić w Koleczkowie! Tu jest gorzej niż myślałem. Wilkowyje to metropolia. Można się tylko upić. To miejsce dla aborygenów, którzy hodują kury, rąbią las i za nic mają przyjezdnych. Po co w ogóle te plany zagospodarowania przestrzennego z terenami pod zabudowę jednorodzinną. Żeby dostać się do swojego domu trzeba kupić pojazd gąsienicowy. Jest tu większy smród i hałas niż w mieście,a miejscowi tolerują tylko "swoich edich". Jeszcze trochę i trzeba stąd będzie uciekać . Szkoda życia. To wczesny PRL.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Co robić w Koleczkowie?

Nie kumam, jaki smród? A poza tym to jest wieś kina, galerii handlowych tu raczej nie powinno być, prawda? Z drogami powiadasz,... z sąsiadem sami sobie "budowaliśmy" drogę a rozjeżdżają ją wszyscy okoliczni mieszkańcy i teraz bez 4x4 nie pojedziesz, ale tak już jest, niestety w mieście nie ma lepiej. Czego chłopie oczekujesz? Jakieś konkrety?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po kie licho siedzisz na wsi?Spadaj do miasta i masz co tam sobie chcesz.I przestań jęczeć.A jak chcesz mieć lepiej to rusz szanowne cztery litery i za robote się weź.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wieś to tylko z nazwy. A wszyscy i tak robią w mieście, bo z kurników i tak się nie da wyżyć. Odnośnie roboty to dróg nie będę budował bo się na tym nie znam. A smród to z kominów wali, bo się plastikowe butelki jarają. Jak sobie dłużej poniuchasz to ci dioksyny miechy zeżrą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak sie nie znasz na budowie dróg to najmij kogoś kto się zna i będziesz miał autostradę do samej chałupki.A co do smrodu to spaliny w mieście o wiele "zdrowsze" niż te nasze dioksyny.A często widzę z kominów takich "miastowych" podejrzany dymek,ale no cóż gdzieżby ludzie światowi tak się zachowywali.To tylko my wieśniaki palimy takie cuda w piecu.

Nie, no. Butelki Ci "walą" po nozdrzach, a niech mnie. Cóż za chamstwo. A może błędnie dobrana lokalizacja zabudowy? Jak żeś kiedyś nie myślał/a nad wyborem działki to teraz fakt, masz problem. Ale pretensje to tylko raczej do siebie. Większość wybudowanych (10 lat wstecz i nowszych) domostw śmieciami nie pali w każdym razie w mojej okolicy nie wyczuwam owych dioksyn. A drogi dojazdowe w mieście w podobnych lokalizacji (gdzie zabudowa jednorodzinna przeważa) są podobnej jakości jak w Koleczkowie, a to tylko od nas zależy jak je użytkujemy, czy o nie dbamy i czy zależy nam na ciągłym podnoszeniu naszego komfortu mieszkaniowego. Nie chcesz nic nie rób, tylko później nie marudź jak Ci źle. Pozdrawiam.

Ty JP to daruj sobie. Tu kogoś prostujesz w Koleczkowie o drogi a na Bojana drogach psy wieszasz. Rusz swoją doope, daj przykład. Może się określisz o co tobie chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już dawno ruszone to co mówisz ha,ha.Żebyśmy tu jakoś sobie sami nie radzili to wogóle nie byłoby dojazdu.Gmina jak na razie głucha na składane podania.

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...