Co sądzicie na temat tego ogłoszenia?
Witam! Co sądzicie na temat tego ogłoszenia? " ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-anglia-ogl5388690.html " . Jakiś czas temu dzwoniłem do nich - bezskutecznie, kasowało po parę złotych za połączenie a nikt nie odpowiadał. Dziś wysłałem maila. Odpisali:
"Oferowana praca dla osob ze znajomością jezyka angielskiego na poziomie komunikatywnym.
Praca polega na pakowaniu,kompletacja towaru za pomoca skanera,przygotowaniu towarow do wysylki,układaniu paczek na palety.
Praca stala, legalna w fabrykach-magazynach
Wymagania;dokładność,punktualność,odpowiedzialność-rzetelnosc,j.angielski na poziomie komunikatywnym.
Kontrakt o prace podpisywany na czas nieokreslony na miejscu.Stawka dzienna od 6.75 funta na godzine,popoludniowa i nocna od 7.55 funta na godzine.Dodatkowo do każdej przepracowanej godziny doliczany jest bonus w wysokości 0.5 funta.Przysluguje urlop platny,ubezpieczenie.Wyplaty tygodniowe wplacane na konto bankowe.
Minimalny okres pracy w tygodniu to;5 dni po 8 godzin-mozliwosc nadgodzin.
Mozliwosc zakwaterowania-domy 2-4 pokojowe,pokoje 1-2 osobowe.Koszt tygodniowego zakwaterowania 65 funtow na osobeplus depozyt.Zakwaterowanie znajduje sie w promieniu kilku kilometrow od miejsca pracy.Nie zapewniamy wyżywienia.
Przyjazd do Angliina wlasny koszt możliwość odebrania z lotniska lub dworca w Birmingham.
Pomagamy w zalozeniu konta bankowego,oraz umówimy na spotkanie o NIN
Jeśli maja panstwo dodatkowe pytania proszę dzwonic; 00447503329090"
Szukałem w googlach, to widzę ogłaszają się wszędzie.
Czy ktoś coś może mi więcej powiedzieć?
"Oferowana praca dla osob ze znajomością jezyka angielskiego na poziomie komunikatywnym.
Praca polega na pakowaniu,kompletacja towaru za pomoca skanera,przygotowaniu towarow do wysylki,układaniu paczek na palety.
Praca stala, legalna w fabrykach-magazynach
Wymagania;dokładność,punktualność,odpowiedzialność-rzetelnosc,j.angielski na poziomie komunikatywnym.
Kontrakt o prace podpisywany na czas nieokreslony na miejscu.Stawka dzienna od 6.75 funta na godzine,popoludniowa i nocna od 7.55 funta na godzine.Dodatkowo do każdej przepracowanej godziny doliczany jest bonus w wysokości 0.5 funta.Przysluguje urlop platny,ubezpieczenie.Wyplaty tygodniowe wplacane na konto bankowe.
Minimalny okres pracy w tygodniu to;5 dni po 8 godzin-mozliwosc nadgodzin.
Mozliwosc zakwaterowania-domy 2-4 pokojowe,pokoje 1-2 osobowe.Koszt tygodniowego zakwaterowania 65 funtow na osobeplus depozyt.Zakwaterowanie znajduje sie w promieniu kilku kilometrow od miejsca pracy.Nie zapewniamy wyżywienia.
Przyjazd do Angliina wlasny koszt możliwość odebrania z lotniska lub dworca w Birmingham.
Pomagamy w zalozeniu konta bankowego,oraz umówimy na spotkanie o NIN
Jeśli maja panstwo dodatkowe pytania proszę dzwonic; 00447503329090"
Szukałem w googlach, to widzę ogłaszają się wszędzie.
Czy ktoś coś może mi więcej powiedzieć?