Co sądzicie na temat tego ogłoszenia?

Witam! Co sądzicie na temat tego ogłoszenia? " ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-anglia-ogl5388690.html " . Jakiś czas temu dzwoniłem do nich - bezskutecznie, kasowało po parę złotych za połączenie a nikt nie odpowiadał. Dziś wysłałem maila. Odpisali:
"Oferowana praca dla osob ze znajomością jezyka angielskiego na poziomie komunikatywnym.
Praca polega na pakowaniu,kompletacja towaru za pomoca skanera,przygotowaniu towarow do wysylki,układaniu paczek na palety.
Praca stala, legalna w fabrykach-magazynach
Wymagania;dokładność,punktualność,odpowiedzialność-rzetelnosc,j.angielski na poziomie komunikatywnym.
Kontrakt o prace podpisywany na czas nieokreslony na miejscu.Stawka dzienna od 6.75 funta na godzine,popoludniowa i nocna od 7.55 funta na godzine.Dodatkowo do każdej przepracowanej godziny doliczany jest bonus w wysokości 0.5 funta.Przysluguje urlop platny,ubezpieczenie.Wyplaty tygodniowe wplacane na konto bankowe.
Minimalny okres pracy w tygodniu to;5 dni po 8 godzin-mozliwosc nadgodzin.
Mozliwosc zakwaterowania-domy 2-4 pokojowe,pokoje 1-2 osobowe.Koszt tygodniowego zakwaterowania 65 funtow na osobeplus depozyt.Zakwaterowanie znajduje sie w promieniu kilku kilometrow od miejsca pracy.Nie zapewniamy wyżywienia.
Przyjazd do Angliina wlasny koszt możliwość odebrania z lotniska lub dworca w Birmingham.
Pomagamy w zalozeniu konta bankowego,oraz umówimy na spotkanie o NIN
Jeśli maja panstwo dodatkowe pytania proszę dzwonic; 00447503329090"
Szukałem w googlach, to widzę ogłaszają się wszędzie.
Czy ktoś coś może mi więcej powiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co sądzicie na temat tego ogłoszenia?

Coś mi świta, że tej firmy nie ma, zapytaj na londynek.net tam to chyba widziałem opisane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znalazłem, oszuści trzeba to zgłosić do trojmiasto.pl tak samo jak masaże :(
http://forum.londynek.net/viewtopic.php?t=10748
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki! Tak myślałem! Tępić skurczysyństwo!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co sądzicie na temat tego ogłoszenia?

"Znalazłem, oszuści trzeba to zgłosić do trojmiasto.pl" - a jak już to zgłosisz to się coś zmieni ??

oni zarabiaja na tym ze podnajmuja mieszkania, roboty nie zalatwiaja, efekt taki ze 5 dni na 7 siedzisz w domu, a dlug rosnie, zabieraja paszport itp a potem masz kredycik alvbo inne zobowiazania.

co by nie bylo NIGDY nie oddaje sie nikomu paszportu ani dowodu!!!!
Pracy w Uk radze szukac przez sprawdzone agencje

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...