Re: Co sądzicie o sklepie Buga Sport na Kartuskiei w Gda.
Ja kupiłem tam dwie rzeczy i obie bardzo okazyjnie.
Pierwsza to buty SIDI Eagle (jeden z wyższych modeli) - kupiłem je w kwietniu tego roku za 300 zł (model jest chyba zeszłoroczny, a może i sprzed dwóch sezonów). Tegoroczny model kosztuje chyba prawie 600 zł, a nie różni się niczym!
Drugi zakup to szprychy Alpiny cieniowane 2.0-1.7-2.0 - cena 1 zł sztuka z nyplem stalowym. Orientowałem się w kilku miejscach i to były najtańsze rozsądnie cieniowane szprychy.
Innych rzeczy nie kupowałem, nawet też specjalnie nie interesowałem się cenami. A! interesowałem się tylko piastą tylną s**** 9.0 i w końcu taniej mi wyszło w innym miejscu (CYKLO w Chwaszczynie). Generalnie każdy sklep ma coś taniego i coś drogiego, także ja zawsze dowiaduję się o ceny w kilku sklepach i dopiero potem dokonuję wyboru, przy czym najtaniej jest w różnych miejscach - zależnie od rzeczy (np. piasta s**** 9.0 przód jak się dowiadywałem najtańsza była chyba właśnie u BUGI!).
Jeśli chodzi o obsługę, to moim zdaniem jest różnie - taki facet niewysoki siwy w okularkach - bardzo miły gawędziasz - lubi "bajerować", młodzi trochę nieruchawi i niedouczeni, a "szefowa" konkretna (bardzo) i szybka - styl żołnierski - to może razić, ale jak dla mnie to ok.
Pozdrower
0
0