Co sądzicie o sklepie Buga Sport na Kartuskiei w Gda.

drogo, tanio, fachowo, kiepsko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co sądzicie o sklepie Buga Sport na Kartuskiei w Gda.

zdecydowanie fachowo. I obsługa już lepsza niż kiedyś ;)

ALE DROGO (PRZEPŁACIŁWM 60 ZŁ NA KORBIE TRUVATIVA), CHOĆ MAJĄ BOGATY ASORTYMENT CZĘŚCI. KIEDYŚ ZIRYTOWAŁ MNIE PAN WŁAŚCICIEL I RACZEJ TAM NIE ZAGLĄDAM,

Ja kupiłem tam dwie rzeczy i obie bardzo okazyjnie.

Pierwsza to buty SIDI Eagle (jeden z wyższych modeli) - kupiłem je w kwietniu tego roku za 300 zł (model jest chyba zeszłoroczny, a może i sprzed dwóch sezonów). Tegoroczny model kosztuje chyba prawie 600 zł, a nie różni się niczym!

Drugi zakup to szprychy Alpiny cieniowane 2.0-1.7-2.0 - cena 1 zł sztuka z nyplem stalowym. Orientowałem się w kilku miejscach i to były najtańsze rozsądnie cieniowane szprychy.

Innych rzeczy nie kupowałem, nawet też specjalnie nie interesowałem się cenami. A! interesowałem się tylko piastą tylną s**** 9.0 i w końcu taniej mi wyszło w innym miejscu (CYKLO w Chwaszczynie). Generalnie każdy sklep ma coś taniego i coś drogiego, także ja zawsze dowiaduję się o ceny w kilku sklepach i dopiero potem dokonuję wyboru, przy czym najtaniej jest w różnych miejscach - zależnie od rzeczy (np. piasta s**** 9.0 przód jak się dowiadywałem najtańsza była chyba właśnie u BUGI!).

Jeśli chodzi o obsługę, to moim zdaniem jest różnie - taki facet niewysoki siwy w okularkach - bardzo miły gawędziasz - lubi "bajerować", młodzi trochę nieruchawi i niedouczeni, a "szefowa" konkretna (bardzo) i szybka - styl żołnierski - to może razić, ale jak dla mnie to ok.

Pozdrower

ja mam mieszane uczucia, niemiło było od zawsze, choć raz (ostatnio jak byłem pół roku temu) bardzo sie zdziwiłem, obsługiwał mnie sam buga z ta niemiłą babą i przy nim potulna jak baranek, duży asortyment (jedyne miejsce gdzie znalazłem rekawiczki xxl) cżęść rzeczy tania część droga, serwis...ja nie polecam - lepiej na do studzienki pojechać, aha - trzymac paragony bo zdarza im sie bubel sprzedać (ja się naciąłem na lampki smarta spalające baterie w pół godziny, kolega na dziurawą dętkę)

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...