Re: Co sądzicie o szybkich randkach speeddates
Ja właśnie też miałem obawy, że tych kilka minut to może być za mało, żeby ocenić czy coś może zaiskrzyć z dziewczyną czy jednak nie. Ale może macie rację, że to nie chodzi o poznanie jej przez ten czas, ale wyłapanie czy ta chemia się pojawi czy nie. A to chyba rzeczywiście można szybko poznać. I ja także uważam, że głos i wygląd stanowią mniej niż 50% do oceny danej dziewczyny, dla mnie ważniejsza jest jej osobowość, charakter, poczucie humoru. Wygląd musi być "w porządku", ale nie szukam jakiejś Miss Universe;) Właśnie zastanawiałem się nad takimi randkami, bo ostatnio dostałem info z mydwoje, że skoro mam u nich abonament na 3 miesiące, to mogę sobie odebrać jedną z nagród od ich partnerów i między innymi jest tam właśnie zaproszenie na taki speed dating. I wahałem się nad nim, jeszcze nigdy nie byłem, ale może jednak warto spróbować? Portal trochę mnie rozpieścił w ten sposób, że jak poznaję tam dziewczyny, to już na wstępie wiele o nich wiem, czym się interesują, co o sobie piszą, w jakim stopniu do siebie pasujemy, a na takiej szybkiej randce sam będę musiał to wyczuć. Ale chyba skuszę się, zawsze to jakaś przygoda, nawet jak nikogo interesującego tam nie spotkam, to przynajmniej będę wiedział jak to na żywo wygląda... Zwłaszcza, że takie spotkanie odbywa się m.in. w Trójmieście, to nie będę miał daleko:)
1
0