Co sądzicie o tym ogłoszeniu?

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/fundacja-doktor-melmed-zatrudni-pracownika-do-pracy-chalupniczej-ogl6144981.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Co sądzicie o tym ogłoszeniu?

dla mnie podjerzane. Jak wejdzie się na ich stronę można przeczytać:

FPZ Doktor Melmed została założona w grudniu 2005 roku przez Piotra Piwnickiego,w celu niesienia pomocy osobom chorym i niepełnosprawnym.Zgodnie z Krajowym Rejestrem Sądowym Fundacja prowadzi działalność gospodarczą ,z której dochody w całości przeznacza na cele statutowe.Od maja 2011 roku Doktor Melmed jest międzynarodowym operatorem w branży windykacyjnej i liderem w zawieraniu przedsądowych ugód pomiędzy wierzycielami a dłużnikami.Wieloletnia praktyka Fundatora w windykacji bezpośredniej pozwoliła nabrać doświadczenia w postępowaniu z nieodpowiedzialnymi przedsiębiorcami,krzywdzącymi decyzjami urzędników administracji państwowej,syndykami i komornikami.Proponujemy Państwu proste,sprawdzone sposoby polubownego rozwiązania sporu dostosowane każdorazowo do indywidualnych potrzeb klienta. Ściąganie należności do gra psychologiczna,w której wierzyciele zbyt często ulegają i odpuszczają. Dłużnicy wymyślają niezliczone wymówki.Powołują się na biedę i wypadki losowe.Unikają spotkań i telefonów. Wywołują współczucie,blefują i udają głupiego.Na każdym kroku odbierają wierzycielom chęć walki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

PS. "śmierdzi" WOŚPD-em ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak.. i oni proponują pracę chałupniczą..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie oni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma jest nieodpowiedzialna. Jest wielu niezadowolonych.
Zbierzmy się. Jest już strona dla pokrzywdzonych przez "Fundację"
Link;

http://poszkodowanimelmed.jimdo.com/2013/05/20/dla-tych-kt%C3%B3rzy-czuj%C4%85-si%C4%99-oszukani-przez-fundacj%C4%99-melmed/

Piszcie co Was boli. Podajcie namiary na siebie.
Żerujących na biedzie cwaniaczków należy napiętnować i wystawić na widok publiczny. Panie Piotrze Piwnicki bój się naszego gniewu!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...