Co sądzicie?

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Czy byłybyście zainteresowane warsztatami pielęgnacji domowej? Warsztaty obejmowałyby zarówno część teoretyczną jak i praktyczną (np. zabieg odżywczo-nawilżający na twarz).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co sądzicie?

jaka cena? i czy sa po tym jakieś certyfikaty?

30 zł od osoby

a certifikaty za uczestnictwo czy cos jest?:)

Niestety nie ma, sama nazwa wskazuje, że są to warsztaty pielęgnacji domowej. Każda z dziewczyn uczy się właściwej pielęgnacji skóry twarzy w domowym zaciszu, przeprowadza zabieg na twarz. Organizuję wiele takich warsztatów i dziewczyny są zachwycone. Wiele dziewczyn nie ma czasu i pieniędzy na chodzenie do kosmetyczek na długie i drogie zabiegi. Ja pokazuję jak wykonać zabieg w domu na profesionalnych,
naturalnych kosmetykach.
Jeżeli chodzi o certyfikaty to niedługo będziemy organizować szkolenie trochę droższe, ale już z certyfikatem.

ja byłabym zainteresowana. Napisz coś więcej, w jakich grupach się odbywa i gdzie, czy jst konsultacja z dermatologiem?

Bezensu jak pojdziecie do dobrej kosmetyczki czy kosmetologa na zabieg albo konsultacje to wszystko Wam opowie o pielegnacji, dobierze odpowiednie kosmetyki itd. Takze jak dla mnie to pomysł na sredni biznes...

nie do końca mogę się z tym zgodzić, warsztaty które prowadzę są oparte na kosmetykach naturalnych, co jest rzadkie jeżeli chodzi o gabinety kosmetyczne.

Agnieszko, z chęcią napiszę więcej, proszę prześlij mi swojego maila. klinikapieknosci@gmail.com

myślę że fajna sprawa :)
certyfikatów co prawda nie wystawiasz ale możesz wystawić zaświadczenie o udziale w warsztatach z takiej i takiej tematyki-mysle ze to też przyciagnie ludzi (w szczegolnosci tych mlodych dla których liczy się też papierek)

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...