Co się dzieje z OPEC?

Rozumiem, że awarie trzeba usuwać, ale dlaczego już 3 raz w ciągu ostatniego półrocza Dąbrowa jest odcinana od ciepła?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co się dzieje z OPEC?

Informacja o przerwie w dostawie ciepła dla potrzeb centralnego ogrzewania i ciepłej wody.

Informujmy, że dnia 24.11.2015r. od godz. 03.00 do dnia 25.11.2015r. do godz. 24.00 zostanie wstrzymana dostawa ciepła na potrzeby centralnego ogrzewania i ciepłej wody użytkowej do następujących dzielnic Gdyni:
Karwiny I, II, III, Fikakowo, Dąbrowa, Dąbrówka.

Przerwa spowodowana jest koniecznością usunięcia awarii głównej sieci magistralnej, dostarczającej ciepło do w/w dzielnic miasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Co się dzieje z OPEC?

Tak tak, znam to obwieszczenie, zastanawia mnie tylko czy OPEC zawsze był tak awaryjny czy to kwestia ostatniego półrocza? Ostatnio odcinali ciepło z powodu awarii we wrześniu lub październiku. Nie wspominam już o kilkudniowym braku ciepłej wody w lipcu z powodu przebudowy magistrali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Konrad, że napisałeś o tym na forum. Bo gdyby nie Ty - nie wiedziałabym nawet, że nie będzie ciepłej wody.
A tak zerknęłam na stronę OPEC i dla innych skopiowałam tę informację.

W ubiegłym roku w lipcu bodajże 2 tygodnie nie było ciepłej wody.
Prócz kilka jedno-dwudniowych przerw w dostawie w ciągu roku.
Powiem szczerze, mieszkałam we Wrzeszczu 3 lata i nie kojarzę ani jednej takiej przerwy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i znowu awaria, może by tak wprowadzili harmonogram kiedy dostarczają ciepłą wodę i grzanie? Typowy monopolista
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...