Co się stało z Doktorem?

Mam pytanie: czy ktoś wie czy doktor Siemaszko gdzieś jeszcze przyjmuje? Znikł nagle z przychodni na Morenie, trzeba było przepisywać się do innych lekarzy (niestety nie zawsze "dobrych" - chodź to może kwestia przyzwyczajenia poniewaz doktor Siemaszko był dla mniej prawie jak rodzina - bądź co badź znał mnie ponad 20lat:)).
A może polecicie kogoś w zamian? Mialam już do czynienia z jedną z Pań lekarek. Na początku sprawiła miłe wrażenie, jednak czasami mam wrażenie, że nie rozumie co się do niej mówi - jednym wpuszcza, drugim wypuszcza, a za chwile znów łapie:P Miałam też doraźne spotkanie z jednym lekarzem tez z przychodni i wydawał się nawet, nawet... (nie bede rzucać nazwiskami)
Może ktos poleci lekarza pierwszego kontaktu? Z tego co wiem niektórych można tylko prosić aby przygarneli bo takie mają tłumy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co się stało z Doktorem?

WITAM NIE WIEM CO SIĘ STAŁO Z DOKTOREM SIEMASZKO,ALE MOGĘ CI POLECIĆ DOBREGO LEKARZA PIERWSZEGO KONTAKTU CHODZI DO NIEGO MÓJ MĄŻ, A WIĘC LEKARZ SPRAWDZONY FAKT SĄ DO NIEGO KOLEJKI ITP.ALE LEKARZ KONKRETNY NIE PODAM CI IMIENIA BO NIE ZNAM WIEM TYLE ŻE NAZYWA SIĘ DR.WYSOCKI. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ ABY PRZYPADŁ CI DO GUSTU TEN LEKARZ ;-))

dr Siemaszko przyjmuje teraz w przychodni Nowy Chełm czy jakoś tak, na Chełmie na ul. Chałubińskiego.
Również strasznie żałuje, ze nie ma dr już na Morenie- był lekarzem mojej córki. Lepszego jeszcze nie znalazłam...

Z całym szacunkiem ale za doktora Wysockiego się nie zabiorę;)
O dzięki za informację - chyba trzeba bedzie tam uderzyć! Zawsze to dalej niż na osiedlu ale dr Siemaszko jest tego wart i generalnie już odczuwam skutki jego braku:( Dzięki za cynk.

Inne tematy z forum

Kusocińskiego (14 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Leśna Dolina (40 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...