Co tam deweloper knuje

Czy ktoś zna zakres zmian w Warunkach Zabudowy o jakie wnioskuje deweloper stawiający bliźniaki przy polarnej? Widziałam, że wystąpił o zmianę Warunków Zabudowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co tam deweloper knuje

Pewnie upchać ile się da, i najlepiej za kadencji tych włodarzy.
Bo jak zmieni się władza to nie będzie układów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie tak, jak z bliźniaków zrobić czworaki ... i nazwać apartamentami ;-)

Zapytaj się kandydata do powiatu- może podpowie jak to ominąć ? Ups sam buduje mieszkania obok biedronki jednak nie pomoże
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że trzeba o to zapytać lokalnego dewelopera Roberta Siewierta ostatnio zrobił się dziwnie aktywny, może będzie mieć cos nowego na sprzedaż?

Na Polarnej to MDR czy jakoś tak stawia te bliźniaki. Pewnie zrobi to samo co na Warszawskiej. Upcha większą ilość bliźniaków. Sprzedaż spada to kręcą na lewo i prawo. A Siewert to deweloper i syn Radnego z powiatu. Tego nam trzeba w samorządach. Więcej deweloperów.:D

To się zapytaj tego dewelopera jak nie wiesz zapewne mieszkasz gdzieś w pobliżu. Już dawno mówiono że wokoło polarnej i cala kruszynskiego w przyszłości będzie zabudowana takimi szeregami. Jakbyś podjechał.do gminy i się zainteresował to byś wiedział a Anię na grupie pytasz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To w urzędzie gminy można zobaczyć pod jaki rodzaj zabudowania są te działki?

To Kruszynskiego tez będzie tak zabudowana wzdłuż drogi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam mieszkam i z tego co się orientuję to o zmianę MPZP nie wystąpił deweloper mdr tylko osoba prywatna będzie budować trzy bliźniaki. pozdrawiam

MDR wystąpił o zmiane WZ dla swojej działki. Tam gdzie jest rząd bliźniaków. Ostatnio na facebooku, ktoś wrzucał.

Dzięki za info, czyli chce więcej postawić.

O warunki może wystąpić osoba nie będąca właścicielem działki i je przepisać na kogoś innego. Bardziej kluczowe jest to kto jest właścicielem działki.

Inne tematy z forum

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...