Co tu się dzieje?

Jakieś dziwne wątki z viagrą...nie rozumiem, gdzie jest moderator?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co tu się dzieje?

może na łikendzie?

Ja staram się na to nie patrzeć bo mi zaraz żyłka pęknie. Jak taki ciul mógł takie bzdury tu powrzucać? Przecież to się w pale nie mieści. Jakbym go dorwał to bym mu tą całą viagrę wpakował w d.... Rozumiem, że reklama dźwignią handlu ale daj se facet na luz w hydeparku takie coś, przecież tu każdy ma to głęboko w poważaniu. Frajer jesteś i tyle bo czas tracisz tylko. Wsadz se w d...te swoje pyle i zmiataj stąd.

Ja staram się na to nie patrzeć bo mi zaraz żyłka pęknie. Jak taki ciul mógł takie bzdury tu powrzucać? Przecież to się w pale nie mieści. Jakbym go dorwał to bym mu tą całą viagrę wpakował w d.... Rozumiem, że reklama dźwignią handlu ale daj se facet na luz w hydeparku takie coś, przecież tu każdy ma to głęboko w poważaniu. Frajer jesteś i tyle bo czas tracisz tylko. Wsadz se w d...te swoje pyle i zmiataj stąd.

to raczej bot reklamowy

na każdym z tych linków kliknęłam "zgłoś do moderacji", proponuję abyście zrobili tak samo może moderator w końcu zajarzy że coś nie tak...

poskutkowało! Och, znalazł się moderator! Ależ się wzruszyłam;))

Inne tematy z forum

e-sport (5 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

muza na dziś (777 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...