Co tu się dzieje?

Jakieś dziwne wątki z viagrą...nie rozumiem, gdzie jest moderator?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co tu się dzieje?

może na łikendzie?

Ja staram się na to nie patrzeć bo mi zaraz żyłka pęknie. Jak taki ciul mógł takie bzdury tu powrzucać? Przecież to się w pale nie mieści. Jakbym go dorwał to bym mu tą całą viagrę wpakował w d.... Rozumiem, że reklama dźwignią handlu ale daj se facet na luz w hydeparku takie coś, przecież tu każdy ma to głęboko w poważaniu. Frajer jesteś i tyle bo czas tracisz tylko. Wsadz se w d...te swoje pyle i zmiataj stąd.

Ja staram się na to nie patrzeć bo mi zaraz żyłka pęknie. Jak taki ciul mógł takie bzdury tu powrzucać? Przecież to się w pale nie mieści. Jakbym go dorwał to bym mu tą całą viagrę wpakował w d.... Rozumiem, że reklama dźwignią handlu ale daj se facet na luz w hydeparku takie coś, przecież tu każdy ma to głęboko w poważaniu. Frajer jesteś i tyle bo czas tracisz tylko. Wsadz se w d...te swoje pyle i zmiataj stąd.

to raczej bot reklamowy

na każdym z tych linków kliknęłam "zgłoś do moderacji", proponuję abyście zrobili tak samo może moderator w końcu zajarzy że coś nie tak...

poskutkowało! Och, znalazł się moderator! Ależ się wzruszyłam;))

Inne tematy z forum

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...