Coma

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
15 - czyli jesienna trasa koncertowa zespolu COMA, to okazja by wraz z łódzką grupą uczcić wspólnie 15 rok ich działalności! Z racji tak doniosłego wydarzenia nie obejdzie się bez specjalnego programu.
COMA wydała 4 albumy studyjne i wiele innych, zawierających łącznie około sześćdziesięciu odrębnych utworów, w kręgach bardziej wtajemniczonych znane i lubiane są również utwory ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

panu Roguckiemu powiem tylko tyle......

...że 50 pln za wstęp i oglądanie jego przykurczonej postaci to objaw masochizmu tylko nie wiem z czyjej strony - jego czy mojej....
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 35

jak się nie znasz to nie opisuj... a sam pewnie panie janie czysto nie zaśpiewasz. nie czepiaj się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To Parlament tak się ceni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie parlament

wejdź sonie na coma.art.pl i zobacz jakie ceny są w innych miastach...
są bardzo podobne

Sam jesteś przykurcz nikt Ci nie każe iść i płacić

mam nadzieję że ludzie wybiorą rozsądnie i będą woleli kawałki ze starej listy np z krążka pierwsze wyjście lub zaprzepaszczone... chętnie bym posłuchała tego zamiast los cebula i krokodyle łzy :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)

SUPER, SUPER, SUPER!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pff..

5 dych, ja serio nie kleje dlaczego oni takie ceny mają ze swoim dorobkiem muzycznym... Rozumiem Kult, że może mieć taką cenę, ale Roguć i spółka? Żart. 30 to max co to powinno kosztować, ja osobiście max 25zł bym dał, a najbardziej adekwatna cena do tego co prezentują to 20zł.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

....

Materiał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

czemu tak drogo?????
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wasza wielmożna polakowość

Wylewają gorzkie żale. Nie podoba się? ok, to nie kupujcie i tyle.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pff..

No i nie kupujemy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:(

i do tego w syfie parlamentu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

ŻYJE W POLSCE POŚRÓD POLAKÓW:(

11 OPINI - 6 lub 7 narzekań...

co my potrafimy poza narzekaniem?

ja już żygam tym narodem, ale nie mam alternatywy żeby uciec i bardzo tego żałuję...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pff..

"Żygasz" tym narodem? Chyba "RZygam" chciałeś napisać, trochę mdłości i człowiek zapomina ortografii, ciekawe. Co nie zmienia tego, że tobie się podoba to, że jedni żerują na innych? Lubisz kupować dobra za ceny nieadekwatne do wartości? To, że żeby kupić mieszkanie to trzeba brać kredyt na 40 lat to też rozumiem "polska mentalność", która każe marudzić? Może czas przejrzeć na oczy.

Człowieku, jesteś dla mnie mniej niż zero. Zrób mi przysługę- postaraj się trochę i ucieknij z naszego kraju.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

cena biletu

Tak narzekacie na ceny biletów a nie zapominajcie że ceny ustalają kluby, nie muzycy
Zespół ma pewnie jakąś swoją stawkę ale do tego jeszcze swoje dorzuca klub w którym odbywa się koncert.
I to jaka cena dużo zależy od tego gdzie w jakim mieście i klubie wydarzenie się odbywa.

Tak samo jest z przedstawieniami. Jakim cudem przedstawienie ze "sławnymi" aktorami np miejskim domu kultury gdzieś w małej miejscowości kosztuje max 70zł a to samo przedstawienie w Gdańsku kosztuja minimum 120zł

A co do COMY to po latach ich koncertowania widzę że nie ważne czy mają bilety za 30 czy za 100zł ( targ węglowy coma symfonicznie) to kluby są wypełnione po brzegi.
I podejrzewam że w listopadzie w Uchu też będzie full fanów mimo że miesiąc wcześniej był koncert w Parlamencie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

do ty co się nie zgadzają...czekam na argumenty przeciwko temu co napisalam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ceny biletów

nie ustalają ich muzycy, ale kluby też nie. No chyba że wybierasz się do klubu ze striptizem, to w tym wypadku mogę się zgodzić.
Klub bierze jedynie określoną stawkę za wynajem np. 5tyś . Reszta leży już po stronie agencji/organizatora. Jeśli sprzedadzą bilety to mają na opłacenie klubu, muzyków a reszta dla nich.
Przy mniejszych zespołach kolejność jest inna, bo najpier opłacają klub , potem siebie, a dla muzyków już niekonieczni musi coś zostać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ceny

Wejdź na coma.art.pl zobacz jak to wygląda w innych miastach, ceny bardzo podobne, agencja daje propozycję ceny a zespół to akceptuje.

Bilety wyprzedane

Jak ktoś zwlekał do ostatniej chwili i zamulił z zakupem to w dniu koncertu będzie mógł się jedynie podrapać po czole.

Byle do niedzieli;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety są:)

Wczoraj przynajmniej były:)w manhatanie:)

a wiadomo czy dzisiaj są jeszcze gdzies bilety? wczoraj w parlamencie już nie było :(

Polacy biedacy!

Koncert był super! OGIEŃ !!!!!!! ( organizacja ,muza, nagłośnienie, oświetlenie !!! to kosztuje)
jak komuś szkoda kasy to niech nie marudzi i bruździ gdzie indziej!!!
Polacy cwaniacy najlepiej wszystko za free i jeszcze w d*pkę pocałować!!!!!!! Ogarnijcie się !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem, widziałem petarda !!!