Krzysztof - opinia (1) Bez problemów, sprawnie przeprowadzona transakcja Krzysztof Jakub Lorenc - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Justyna była zaangażowana i pomagała na... Jakub Lorenc Piotr - opinia (1) Ciężki czas na rynku wynajmu ,ale pani Justyna Zubiel dała rade. W pełni... Piotr
inwestor - opinia (1) Doskonałe lokalizacje apartamentów na wynajem oraz na sprzedaż, Miła obsługa... inwestor Karol W. - opinia (1) Polecam! :) bardzo dobra obsluga Jestem bardzo zadowolony Karol W. Alfred Stambrowski - opinia (1) Pani Justyna Zubiel jest osobą kompetentną i rzetelną. Swoje obowiązki... Alfred Stambrowski Magdalena - opinia (1) Kiedy poprosiłam panią Justynę Zubiel o przesłanie ciekawych ofert... Magdalena Wojtek - opinia (1) Polecam Panią Justynę Zubiel. Sprzedaż mieszkania z pełnym zaangażowaniem i... Wojtek Mateusz Ciecholewski - opinia (1) Wspolpraca z p.Justyna to czysta przyjemnosc, pelen profesjonalizm i... Mateusz Ciecholewski Matyna Wiślicka - opinia (1) Dziękujemy serdecznie za współpracę, profesjonalne podejście do całości... Matyna Wiślicka Danuta Raszczyk - opinia (1) Współpraca z Panią Justyną Zubiel, to wysoki poziom profesjonalizmu i duże... Danuta Raszczyk Marek Barylewski - opinia (1) Wszystko poszło bardzo sprawnie, jestem bardzo zadowolony Marek Barylewski Krystyna - opinia (1) Wszystko na jak najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm. Krystyna Aleksandra - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu! Współpraca z Panią Justyną to czysta... Aleksandra Magdalena Knorps Cabaj - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Comfort. Spotkałam się z profesjonalną... Magdalena Knorps Cabaj Aleksander - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja w miłej atmosferze z agentem. Dobry i szybki kontakt... Aleksander Raff - opinia (1) Bardzo miła fachowa pbsluha, odpowiedź na każde pytanie.Zawsze fachowe... Raff Alicja K. - opinia (1) polecam panią Justynę Zubiel oraz Pana Piotra, którzy szybko i skutecznie... Alicja K.