Coneco Traper na gwarancji do 06.2012

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Mam do sprzedania spacerówkę Coneco Traper. Wózek kupiony w czerwcu 2010r., używany w sezonie letnim oraz na początku wiosny bieżącego roku(na działce, w mieście, w parku, na zakupach) :)

Stan bdb= (= za brak folii na podnóżku - mój Syn szybko się jej pozbył, malutkie dziurki od agrafki na wewnętrznej stronie budy - trzeba się dobrze przyjrzeć ;) porysowany plastik na rączce - pianki są w bdb stanie oraz zszycie na koszu - brzeg materiału wymsknął się spod lamówki i łapałam go ;P otwory na pasy w tapicerce zaczęły się siepać, więc też je obszyłam, od słońca wyblakły te bardziej miękkie części rzepów na budce ) - trzeba się dobrze przypatrzeć, żeby to zobaczyć ;) ale piszę i pokazuję na fotkach - żeby nie było nieporozumień :)

jutro dodam skan paragonu(z Akpolu) oraz karty gwarancyjnej :)

Do wózka gratis dodaję super pojemną torbę, pod kolor wózka :) (jest taka fajna, że teraz kupiłam dokładnie ten sam model od tego samego sprzedawcy - tylko inny kolor, pasujący do nowego wózka)

W komplecie przykrycie na nóżki – nigdy nie używane

Opis wózka:

Wózek spacerowy posiada ergonomiczną rączkę z wygodnym mechanizmem składania, regulowane oparcie(3 pozycje) i podnóżek oraz przednie skrętne koła(podwójne, piankowe) z możliwością zablokowania do jazdy na wprost.
Wózek wyposażony jest również w pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, pałąk, koszyk na drobiazgi(pojemny z dobrym dostępem) oraz osłonę na nóżki dziecka. W budce okienko oraz kieszeń na drobiazgi.
Wózek ma także funkcjonalny tackę dla rodziców na drobiazgi i napoje, nie posiada tacki dla dziecka.

Dane techniczne:
• waga 10,5 kg
• wymiary: 100x51x91cm
• wymiary po złożeniu: 41x51x85 cm

Bardzo fajna opcja – wózek sam stoi po złożeniu :) można go przechowywać stojącego :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Odbiór na Przymorzu lub możemy dowieźć na trasie Przymorze – Zaspa – Żabianka – Wrzeszcz – Morena – Chełm - Jasień

cena - 200zł

agusiagda@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coneco Traper na gwarancji do 06.2012

skan paragonu

image

wózek wyprany, gotowy do jazdy :) czeka na nowego właściciela :)

hop na wieczór

Podaję wymiary siedziska:
- długość(głębokość) siedziska z podnóżkiem 34cm;
- długość(głębokość) samego siedziska ok 21cm;
- wysokość oparcia 43cm;
- szerokość siedziska 33cm(im wyżej oparcie tym jest szerzej);
- pow. spania 74cm.

Wózek sprzedany :)

Inne tematy z forum

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.