Conti Kantor

Kantory

Gdańsk, al. Grunwaldzka 83-85

Wiesław - ocena (1) Tu jest prawda w 100% byłem klientem kantoru od lat 90 przychodziłem... Wiesław Andrzej - ocena (1) Super obsługa. Ceny świetne. Polecam Andrzej Najlepsiii w Trójmieście !!! (1) Gorąco Polecam !!! Miła profesjonalna obsługa ...najlepsze warunki, usługi na... Ania
Najlepszy kantor w Trójmieście (1) Korzystam z wymiany walut u nich od lat i nigdy się nie zawiodłam. Kursy bdb... aga Polecam Conti (1) Korzystałam z kantoru pierwszy raz i bardzo polecam. Profesjonalna obsługa ,... Justyna Profesjonalne podejscie do klienta. (1) Kilkukrotnie mialem okazje korzystac z uslug kantoru Conti - zawsze bylo... Jacek Polecam! (1) Polecam uslugi kantoru Conti, w szczegolnosci transakcje bezgotowkowe.... Dominika Polecam!!! (1) Conti - to kantor, który nigdy mnie nie zawiódł. Od lat dokonuję wielu... Bettina conti (1) to budujace ze sa jeszcze firmy, ktore zawsze dotrzymuja slowa - b. polecam! Maria Profesjonalnie i na temat (1) Bylem dzis. Na miejscu dali mi pare oczek wyzej niz na tablicy. Jestem stalym... Grzegorz Zawsze dotrzymuja slowa i wszystko jest na czas! (1) Od dluzszego czasu mieszkam w Londynie. Przyjezdzajac do Polski czesto... Piotr Najlepszy kantor w Trójmieście (1) Z usług kantorów korzystałam wiele razy, ale nie spotkałam się z takim... Marzena Bardzo polecam (1) Obsługa na najwyższym poziomie, wszystko bez problemu. Polecam każdemu! Karol Rzetelna firma , obsługa na najwyższym poziomie (1) Bardzo miła obsługa , dobre kursy i pełny profesjonalizm. Świetne... mb bezpieczenstwo (1) Kilkukrotnie dokonywałam wymiany większych kwot i muszę stwierdzić,iż jest to... Jessica Swietne lokalizacje I najlepsze ceny! (1) Kantory Conti mieszcza sie w najlepszych lokalizacjach w trójmiescie. Często... Joanna Bardzo dobre kantory (1) Bardzo polecam kantory Conti . Mialem okazje korzystac z usług tych kantorow... Krzysztof Kantor godny zaufania. (1) Polecam wszystkim ten kantor. Jestem stałym klientem od kilku lat i zawsze... Bartosz Najlepszy kantor w trojmiescie! (1) Świetna obsługa i najlepsze ceny. Serdecznie polecam! Filip Wysoki poziom uslug i sympatyczna obsluga! Zdecydowanie polecam! (1) Jestem klientem kantoru Conti od wielu lat glownie ze wzgledu na... Dawid