Coś psuje :(
Kiedyś pizza była wyborna! Na mięciutkim cieście, z całą furą świeżych składników, pycha! ...
Ostatnio coś się psuje, gdyż pizza jest robiona coraz bardziej niedbale, a poza tym jest regularnie przypalana i twarda! ... To bardzo psuje efekt. Na tym cała sztuka polega, żeby ciasto wypiec, żeby nie było surowe i żeby klienta nie struć, a przy okazji, żeby jej nie spalić. Chłopaki sympatyczne, fajnie że za 7 kuponików dowozowych jest pizza gratis. Mam nadzieję , że jakoś pizzy wróci do tej , która była kiedyś.
Generalnie, jeśli moge coś zasugerować, to myślę że w MENU brakuje jakiejś fajnej ostrej pozycji a'la Diabollo Bolognese albo Chilli Con Carne. Z mięsem mielonym, sosem pomidorowym, papryczkami, cebulą czerwoną, może fasolą czerwoną (jeśli Chilli Con Carne) ... no i dobrego, bogatego spaghetti bolognese... Myślę, że moglibyście to zrobić dobrze ;)
Ostatnio coś się psuje, gdyż pizza jest robiona coraz bardziej niedbale, a poza tym jest regularnie przypalana i twarda! ... To bardzo psuje efekt. Na tym cała sztuka polega, żeby ciasto wypiec, żeby nie było surowe i żeby klienta nie struć, a przy okazji, żeby jej nie spalić. Chłopaki sympatyczne, fajnie że za 7 kuponików dowozowych jest pizza gratis. Mam nadzieję , że jakoś pizzy wróci do tej , która była kiedyś.
Generalnie, jeśli moge coś zasugerować, to myślę że w MENU brakuje jakiejś fajnej ostrej pozycji a'la Diabollo Bolognese albo Chilli Con Carne. Z mięsem mielonym, sosem pomidorowym, papryczkami, cebulą czerwoną, może fasolą czerwoną (jeśli Chilli Con Carne) ... no i dobrego, bogatego spaghetti bolognese... Myślę, że moglibyście to zrobić dobrze ;)