Kasia34 - opinia (3) Bardzo polecam Cosinus w Gdyni. Byłam na kierunku masażysta - dużo się... Kasia34 Krystian - opinia (1) Uczęszczałem na kurs kzz technik informatyk. Wybuchła pandemia było kilka... Krystian komcio - opinia (1) Idź co Cosinusa. dobrze uczą. ***** komcio
Aga - opinia (1) Ja bardzo polecam cosinusa. Mają dużo kierunków Aga COSINUS GDYNIA (3) Fantastyczna szkola dla osób 18+ ,wiele dobrych kierunków , oraz świetna... Gosia cosinus gdynia (4) Nie polecam tej szkoły . Panie w sekretariacie są bardzo nie miłe. robią... Piotrek Zaoczne liceum dla dorosłych (11) Hej. Zastanawiam się nad wyborem zaocznego liceum dla dorosłych. Może ktoś... Adamo234 Polecam (1) Bardzo przyjemna atmosfera, dobrze wyposażone sale, dużo praktyki. Magda Cosinus Gdańsk kierunek Florystyka (2) Po kilku miesiącach uczęszczania do szkoły Cosinus w Gdańsku na kierunek... Florystyka Cosinus cosinus - co o niej sądzicie? (20) hej Chcę się zapisać do szkoły policealnej Cosinus w Gdyni. Co sądzicie o tej... mandusia szkoła cosinus (4) Więc chodziłam do cosinusa i stwierdzam, że jest to szkoła beznadziejna... pipis1 aga - opinia (1) uważam, że szkoła jest godna polecenia, ze względu na wysoką jakość nauczania... aga nie polecam! (2) jestem na administracji i wszystko fajnie nauczyciele mili sympatyczni sami... gość Bida z nędzą!!! (3) Niestety jestem uczennicą tej szkoły i jedyne co mogę napisać to bałagan,... Aaaa Cosinus L.O zaoczne w Gdańsku -jesień 2010 (2) Witam może tu znajdzie sie ktoś , kto wybiera sie do L.O zaocznego cosinus w... AnnAnn warto (1) ja tam jestem bardzo zadowolona, skończyłam reklamę i tak sie spodobało, ze... ines Rewelacja... (1) Jestem zaskoczona poziomem, wykształceniem i wiedzą kadry nauczycielskiej.... Beata B. beznadzieja (1) beznadzieja .... materiały dydaktyczne trącą myszką, fatalne tempo... seehase