Zborek - ocena (1) Zamontowałem u nich zabezpieczenie antykradzieżowe Igla w moim Audi. Szybko i... Zborek Dorota - ocena (1) Poprawiłam u nich brzmienie w moim BMW X4. Efekt rewelacyjny! Kompetentna... Dorota Paulina - ocena (1) Jestem zachwycona obsługą w tej firmie. Dziękuję panom z warsztatu za... Paulina
Grażyna H. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabezpieczenia Igla. A Pan Michał tłumaczy... Grażyna H. Krzysztof - opinia (1) Profesjonalne podejście do wygłuszenia mojego samochodu. Dzięki pomocy tej... Krzysztof Ewa - opinia (1) W firmie Creativ zabezpieczyłam przed kradzieżą już trzecie auto. Jestem... Ewa K - opinia (1) Bardzo polecam usługi w Creativ! Przede wszystkim ludzie tam mają ogromną... K god - opinia (1) Zamowilem wymiane glosnikow na Ampire, w sumie podstawowe z ich oferty, a juz... god Szymon - opinia (1) Polecam montowalem kamera cofania Szymon radio (1) Super obsługa, szybka, konkretna -prawdziwi fachowcy na każda kieszeń polecam... Beti Seat Ibiza FR car audio (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Właściciel jak i reszta pracowników z... Tomek AUDIO subaru (1) Chlopaki z Creativ to pasjonaci i profesjonaliści. Powierzyłem im moje Subaru... Michał Zabezpieczenie auta (1) Szukałem firmy, która mi zabezpieczy skutecznie auto. Panowie podeszli do... Maciej Kompleksowa zabudowa (1) W lipcu powierzyłem instalatorom tej firmy moją Lagunę w celu wymiany... Remo Laguna POLECAM (1) Montowali mi alarm, wszystko super, szybko, sprawnie i bez problemów.... Ola Kamila - opinia (1) W Creativie montowałam radio samochodowe i głośniki w mojej Corsie.... Kamila POLECAM !!!!! (1) Gorąco polecam tą firmę, zamontowali mi szybko i profesjonalnie alarm,... Sławek P.