Crown Packaging - ACTIO HR

Witam mam do was pytanie we wtorek mam rozmowę przez agencje pracy ACTIO HR do firmy Crown Packaging mieszczącej się w Pruszczu Gdańskim na stanowisko Operator Maszyn ... moje pytanie ktoś tam pracował / pracuje jakie warunki pracy i płacy z góry dzięki za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Crown Packaging - ACTIO HR

To ta była "blaszanka", która w Gdańsku mieściła się przed żużlem? :) już przez agencję pracy zatrudniają?
Co wszędzie w tych firmach przez agencję pracy, duża firma z branży odzieżowej (na trzy litery) też tak robiła bodaj przez Work Service. I zatrudniała na umowę zlecenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Crown Packaging - ACTIO HR

Darek: teraz w modzie jest zatrudnianie przez Agencję Pracy - nie trzeba zatrudniać kadrowej - kolejnego pracownika, któremu trzeba by "coś tam" zapłacić. Firmy te obniżają sobie też koszta pracy poprzez niższe koszty pracy - pracownik agencyjny dostaje mniej (czasami znacznie mniej) niż stały pracownik i nie upomni się po np. roku o umowę o pracę. Poza tym pracuje na zleceniu więc składka ZUS jest symboliczna. Taki "pracownik" powinien się też cieszyć, że może w ogóle pracować w tak renomowanej firmie jak Crown Packaging czy wspomniany polski oddział międzynarodowego koncernu na 3 litery !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...