Cudowny zabieg Icoone Laser czy jest lepszy niż endermologia i działa na wszystko?

Od dwóch lat robiłam endermologię i byłam zadowolona, ale mam wrażenie, że rozciąga skórę więc to już nie jest fajne. Trenerka na siłowni poleciła mi Icoona z Laserm zamiast endermo, powiedziała, że sama robi bo to najnowsza metoda i jest lepsza. No i poszłam do Sopotu i było ok. Ale tam kosmetolżka powiedziała, że to jest świetny zabieg też na twarz i że działa lepiej niż np. Osocze a jest bezbolesny. Czy ktoś próbował może? Bo mie wiem czy jeden zabieg może działać na wszystko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cudowny zabieg Icoone Laser czy jest lepszy niż endermologia i działa na wszystko?

Na twarz nie robiłam, ale na ciało tak. Moim zdaniem skuteczniejszy icoon niż endermo...

Re: Cudowny zabieg Icoone Laser czy jest lepszy niż endermologia i działa na wszystko?

Podobno w endermologii skóra ulega naciągnięciu. Czy ktoś zauważył u siebie taki efekt?

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

sucha skóra (73 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...