Polecam (1) Jestem zauroczona kawiarnią "Małpa" znajdującą się blisko od Monte Cassino a... Olga lody cukierni małpka (1) Witam! Byłam tylko raz tam ale nie znalazłam lodów o których czytałam, czy to... juli Najlepsze racuchy! (1) Przepyszne racuchy oraz kawa!!! Polecam wszystkim! W lokalu panuje miły... Asia
Najlepsza obsługa i przepyszne lody! (1) Obsługa The Best of The Best. Zawsze miłe panie, które się uśmiechają lub... Mikolaj Rogal - opinia (1) Ogolnie mega:) racuchy naprawde urywaja a kawa wysmienita. obsluga bardzo... Rogal karol - opinia (1) miło i sympatycznie, miejsce przystosowane dla osób z dziećmi, w dobrej... karol Warto (1) dla takich racuchów wpaść i zajść . przemiła obsługa napewno więcej razy... rEne Giuseppe 4 President (1) Witaj Smakoszu Chciałem Ci z całego serca polecić te lody. Giuseppe teraz... q?m EVE - opinia (1) Polecam wszystkim, rewelacyjne smaki! EVE Rewolucyjne smaki (1) czy jadłaś kiedykolwiek lody marchewkowe? u Giuseppe są jednymi z najlepszych... monika Rewelacyjne lody (1) Absolutnie najlepsze lody jakie jadłem do tej pory w życiu! Bogactwo smaku... Radek Pycha (1) Pyszne lody i przemiły Giuseppe! Polecam! Agnieszka Najlepsze lody na świecie! (1) Po prostu najlepsze lody jakie zjeść można na tej planecie. Sprawdźcie je... Filip BUONO!!! (1) Niepozorna, urokliwa lodziarnia blisko Monte Cassino, ale schowana w wąskiej... nadia :) (1) mniamii Gosik te lody są boskie!!! (1) i bez żadnych sztucznych dodatków, tylko z ekologicznych produktów! Giuseppe... Przemek