Jadzia (1) ciIasta są pyszne. Bardzo miła obsługa. Na imieniny urodziny ciasta jak... J. Kawęcka doskonały tort weselny (1) DZIĘKUJEMY BARDZO ZA TAK WSPANIAŁY TORT WESELNY. GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI I MY... KASIA tort ze zdjeciem (1) zamówiłam tort na imienieny ze zdjęciem tort w smaku dobry ale zdjęcie... kasia
Nawet najprostszy zwykły chleb jest tu doskonały (1) Tradycyjna piekarnia z klasą, która w Gdyni istniała zawsze odkąd pamiętam.... Wiad Ciasta i drożdżówki (1) Jeśli Ktoś poszukuje drugiego śniadania, w postaci świeżych drożdżówek,... konsument POLECAM NA IMPREZY WESELNE I NIE TYLKO (1) U Pana Andrzeja Paradowskiego w cukierni na Wajdeloty zamawialiśmy nasz tort... Magda snickers (1) witam jestem stala klientka cukierni W-Z przeczytalam komentarz nizej i... sylwia masakra (1) Zamówiłam i Panie na Morenie zagubiły zamówienie.tort był zamówiony na... xxx Zdecydowanie tak (1) Od pierwszego zakupu istnieje w Gdańsku dla mnie tylko ta cukiernia . Szkoda... mika Tak ,ale nie wszystko (1) Lubię tą cukiernię ,ale szkoda ,że w ciastach tortowych nasącza przesadnie... mika wyroby są super ale obsługa tragiczna w cukierni w hipermarkecie real (1) niestety jestem nie miło zaskoczona obsługą klienta Pani która tam pracuje.... sandra Rewelacja (1) Super pieczywo, tylko niestety są braki, niektóre chleby utrzymują sie na... Mandarynka KOMUNIJNA WIELKA KLAPA !!! (1) CUKIERNIA ZAGUBIŁA ZAMÓWIONY DUŻO WCZEŚNIEJ TORT KOMUNIJNY, NA KTÓRY ZOSTAŁA... Lena Polecam (1) Polecam wszystkim piekarnię Kidzińscy mają wspaniałe wyroby, zarówno pieczywo... Ewa i plus i minus (1) Na pytanie ile będzie kosztował (mniej więcej) tort otrzymałam informację, że... Gosia iwona - opinia (1) najlepsze na swiecie eklery iwona moja opinia (1) moja opinia jest jest bardzo dobra. Jedynym, istotnym dla minusem jest zbyt... Barbara Aga - opinia (1) jak najbardziej polecam:) Aga super (1) na każda uroczystość zamawiamy właśnie tam ciacho, torty, paszteciki:) od lat... ii sernik cynamonowy (1) Wszyskie wyroby są WSPANIAŁE! Ale najcudowniejszy jest sernik cynamonowy.... JOLA S.