Karol - ocena (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku. Z tradycjami. Polecam Karol Zuzanna - ocena (1) Moja ulubiona cukiernia. Wypieki raczej tradycyjne i mnie to odpowiada. Zuzanna Karolina - ocena (1) Polecam to miejsce, pyszne pieczywo, ciasta jakościowo extra, czuć jakość... Karolina
Natalia - ocena (1) Zdecydowanie najbardziej polecam w tej cukierni pistacjanki, których smak... Natalia Jan - ocena (1) Przepyszne!! Polecam set ciastko plus espresso! Jan Marcin I. - ocena (1) Znakomite ciasta i pieczywo. Marcin I. Kamil - ocena (1) Przemiła obsługa i bardzo smaczne ciastka oraz kawa. Odkryłem z córką... Kamil Łukasz - ocena (1) Najlepsza piekarnia w Gdańsku Łukasz Roman - ocena (1) Od ponad 30 lat zawsze dobre pieczywo. Roman Marek mszyma - ocena (1) Ogólnie pieczywo dobre, ale bułki na wagę (rustykalne i tyrolskie) i bagietka... Marek mszyma Maciej - ocena (1) Naprawiam samochód u tego samego mechanika od lat. U Kozłowskiego kupuję... Maciej Tina - opinia (2) Niby otwarte do 13:30, a już po 8 puste półki. Bułku, które udało się kupuć... Tina aleksandra - ocena (1) Po prostu najlepsze w mieście! A moje ulubione bułki grahamki i bajgle żytnie... aleksandra Karolina - ocena (1) Wspaniałe wypieki i wspaniała obsługa Karolina Kacper - ocena (1) Polecam https://umam.pl/ na miejsce na kawę z pysznym ciastkiem, a nawet na... Kacper Netka - ocena (1) Tradycyjne smaki. Netka Marcin - ocena (1) W piekarni kupujemy tylko chleb juz od kilku lat. To najlepszy chleb zytni na... Marcin Gabryśka - ocena (1) Wspaniałe , wyjątkowe pieczywo . Specjalnie pokonuję kilkanaście kilometrów... Gabryśka Daniel - ocena (1) Fantastyczne pieczywo tradycyjne Daniel Mgu - ocena (1) Pyszny chleb razowy że słonecznikiem Mgu