MiaLo - ocena (1) Najlepszy chleb i najlepsze klasyczne słodkości. Warto się wybrać na jagodzianki MiaLo ASz. - ocena (1) Prosto, zdrowo, pyyyyyyyysznie.....!!!!! ASz. Jarek - ocena (1) Nie ma lepszego chleba w całym Gdańsku! Buły nie są nadmuchane powietrzem a... Jarek
Adam - ocena (1) W piekarni Gotowały robię zakupy od dziecka, czyli już ponad 20 lat. Na... Adam Katarzyna - ocena (1) Cud miód, pieczywo pysze, podobnie jak ciasta i inne wyroby. Chlebek czyste... Katarzyna Ola - ocena (1) Oldschool jakich już nie ma, pyszotka i jakość, polecam! Ola Patrycja - ocena (1) Pyszne ciasta i wspaniała obsługa. Wielokrotnie zamawiałam torty - zawsze... Patrycja Grzegorz - ocena (1) Za namową znajomych wybrałem się na lody do lokalu przy PKM Jasień. Moja... Grzegorz Jolanta Wasilewska - ocena (1) Oj,super cukiernia,ale była jeszcze lepsza.Polecam Jolanta Wasilewska Jolanta Wasilewska - ocena (1) Oj,stara,Stara piekarnia ale z duszą i swoim smakiem chleba,bułki Jolanta Wasilewska Kodem - ocena (1) Cudowna kawa w cudownym miejscu! Przemiła i pomocna kadra, przepyszna kawa i... Kodem Dorota - ocena (1) Ostatnio się popsuli... pieczywo już nie to co kiedyś... Niech zmienią... Dorota BeePetrus - ocena (1) Najlepsze bułeczki i chlebek. Smak jak kiedyś. Zapach i doznania przywołują... BeePetrus Paweł - ocena (1) Super pieczywo i najlepsze drożdżówki. Paweł Łasuch - ocena (1) Od lat wzorzec smaku ! Lata lecą, a poczucie smaku u właściciela nadal... Łasuch Maria - ocena (1) Najwybredniejszy konsument chlebozerca -moja mama, która z nie jednego pieca... Maria Ola - ocena (1) Chleb wyborny nic więcej dodać Ola Ja - ocena (1) Smaczne wypieki wszystko dobre Ja Nikodem - ocena (1) Regularnie odwiedzam po ciastka i na kawę z wielką przyjemnością! Przemiła... Nikodem Jarek Mila - ocena (1) Jem to pieczywo od dwudziestu kilku lat. W moim guście jest dużo lepsze od... Jarek Mila