ZUZ - opinia (1) Bylam z synem u ortodaty. Synowi zostal zamowiony aparat plytkowy do... ZUZ Ania - opinia (1) Zgłosiłam się do kliniki w pilnej sprawie w związku z wyjazdem i nagłym... Ania Nieusatysfakcjonowany pacjent - opinia (1) Rejestratorka jest niekompetentna i jest do wymiany. Nieusatysfakcjonowany pacjent
Tanio i sprawnie (1) Cennik aparatów ortodontycznych chyba najtańszy w Gdańsku jak nie w... Michał usunięcie zęba (1) Chciałam uspokoić wszystkich zastanawiających się nad Curodental :) Pełen... aleksandra Miło i profesjonalnie (1) Jakiś czas temu leczyłam się kanałowo u Dr Gajewskiej. Zdecydowanie polecam... Beata Polecam wszystkim bojącym się wizyty u dentysty (1) Na wizytę do Curodentalu namówił mnie znajomy. Z początku byłem sceptycznie... Maciej dr Żak (1) dr Żak to bardzo dobry ortodonta, dzięki Niej moja córka ma już piękny... Ania doktor Agnieszka Kubik (1) Doskonała Pani Doktor! Ma bardzo dobre podejście do pacjenta, jest dokładna w... Izabela Moja pierwsza wizyta (1) byłam u P.doktor M.Gajewskiej , jestem zadowolona z jakości obsługi i... Grażyna Ortodontka (1) Polecam Panią Żak bardzo miła i profesjonalna ortodontka ! :) Tomasz Herzog Dr. Żak (4) założyłam aparat w CURODENTAL u dr. Żak, muszę przyznać że obsługa na... pacjentka :) Moja wizyta w Curodental (1) Polecam wszystkim Dr.Anne Kruchlik korzystałem z jej usług dwukrotnie i za... Szczęśliwy Paweł gabinet godny polecenia (1) Rewelacyjny Gabinet, rewelacyjne podejscie do pacjenta - W szczegolnosci... Aleksandra N gauri12 - opinia (1) chodzę do dr Kuskowskiej i jestem bardzo zadowolona - jest bardzo dokładna,... gauri12 etyka lekarska (1) Od lat jestem pacjentką CURODENTALU i co rok, dwa zostawiam tam dużo... Maria najlepszy ortodonta w Gdańsku.. (2) Zachęcam do wizyty w Curodentalu u dr Żak. Jest to bardzo miła, sympatyczna... Kruuszynkaaa jest dobrze, ale... (1) w większości zgadzam się z poniższymi opiniami, chciałbym tylko zasugerować... ja zdecydowanie polecam (1) miałam strach przed dentystą ... i nie byłam pare ładnych lat, wkońcu... b Karolina - opinia (1) Super! Ceny dosyć niskie jak na Gdańsk, nie ma problemu z wizytą, kontrolą... Karolina