Asia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kompleksowego leczenia w tym gabinecie , a w... Asia rewelacja (1) 12 lat temu wybiłam zęby i wstawiłam sobie porcelanowe licówki, gwarancja... Kasia Kasia - opinia (1) swietna obsluga i fachowe podejscie do pacjenta.polecam Kasia
Miło i profesjonalnie. (1) Trafiłem do gabinetu poleconego przez znajomego.W Curodentalu zostałem miło... Jacek Fachowe podejście (1) To jest jedyna klinika w kturej niema problemu nie do przeskoczenia zawsze... ewa byłem w piekle (1) serdecznie polecam miłośnikom wyrafinowanych tortur,gabinet ten proponuje np... przemek jestem bardzo zadowolona :) (1) Właśnie dzisiaj skończyłam leczenie kanałowe szóstki :) Po niemiłych... Weronika Polecam (1) Serdecznie polecam. Leczenie w tym gabinecie jest na wysokim poziomie, wiem... Artur meg - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu stomatologicznego.bardzo... meg Polecam wszystkim. (1) Jestem pacjentką leczącą się Centrum Stomatologicznym Curodental.Leczyłam... Joanna Bystra